Az Abdulla 22638 aszteroidát 1998. június 24-én fedezte fel a Lincoln laboratóriumi Föld közeli aszteroida kutatócsoport (LINEAR) csapata Socorro-ban, Új-Mexikóban. 4 éves időtartamra, 193 napos a ciklusa.

A nevét egy floridai melbourne-i tinédzserről kapta, Almas Ugurgizi Abdulla-ról (született 1993), aki a 2006. évi Discoverynek Channel Young Scientist Challenge (DCYSC), volt a résztvevője, majd a középiskolai tudományverseny döntőse lett a matematikai projektjéért.

Az Abdulla 22638 aszteroidának a jelentése:

Asztrológiai szempontból úgy tűnik, hogy Abdulla elnyomottnak, félreértettnek, üldözöttnek vagy megbélyegzettnek érezte magát, illetve a környezet így viszonyult hozzá.

Egy idegen, akit az országa viselkedése alapján ítélnek meg és szorítják hátrányos helyzetbe.

Amennyiben fő bolygóval nem áll kapcsolatban 1 fokon belül, max. 2 fokon belül, akkor a képletfejtésben nem kell figyelembe venni, hiszen az energia nem fog bekapcsolódni.

Nem csupán az energiákat, de a fényszögeket és a házhelyzetet is figyelni kell, majd ha tudatosan be lett azonosítva a megfelelő energia a karmának megfelelően cselekedve érzékelni érdemes a valódi hatását.

Sok sikert az önismerethez, amennyiben szeretnél, még több hasznos információhoz jutni az Abanderádáttal kapcsolatban, gyere a FÓRUMBA, és beszéld meg velünk a tapasztalataidat, észrevételeidet.

Forrás: http://www.markandrewholmes.com

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!