Az Abstracta 6805 aszteroidát 1960. szeptember 24-én fedezte fel CJ van Houten és Ingrid van Houten-Groeneveld a Palomar obszervatóriumban, a kaliforniai Pauma-völgy közelében. Abstracta ciklikus időtartama: 5 év, 245 nap.

A csillagászati ​​bibliográfia, az Astronomy and Astrophysics Abstracts (AAA) címet kapta meg végül.

A Kisebb Bolygó 27331 sorstörténete, amelyről kapta az Abstracta a jelentését:

Az 1969-ben alapított AAA átfogó dokumentációt nyújt a csillagászat, az asztrofizika és a kapcsolódó területek minden aspektusáról. Az AAA-t az IAU égisze alatt készítik a Heidelbergben az Astronomisches Rechen-Institut speciális osztálya. Az osztály, amelyet Lutz D. Schmadel vezetett az elmúlt 20 évben, több mint 500 000 dokumentumot rögzített, kivont és indexelt. Az AAA az 1900-ban alapított Astronomischer Jahresbericht közvetlen utódja.

A 21. század megnyitásakor az AAA több mint 60 kötetből állt, több mint 3 méter (kb. 10 láb) polcterületet foglalva el.

Tehát elég hosszadalmas volt az útja, míg végre helyet foglalhatott magának a köztudatban.

Hírességek akiknél prominens: III. Nagy-Britannia királya, Nicolae Ceausescu, Friedrich Nietzsche, Claude Monet, Carl Friedrich Gauss

Az Abstracta jelentése:

Asztrológiai szempontból úgy tűnik, hogy Abstracta abból áll, amire a neve utal: az elvont, az ideális, az elméleti, a leválasztott, a személytelen, a zavart, homályos, az impresszionista, a megújult , valamint a meglévő valóságon kívüli, nem élő, való Világ.

Amennyiben fő bolygóval nem áll kapcsolatban 1 fokon belül, max. 2 fokon belül, akkor a képletfejtésben nem kell figyelembe venni, hiszen az energia nem fog bekapcsolódni.

Nem csupán az energiákat, de a fényszögeket és a házhelyzetet is figyelni kell, majd ha tudatosan be lett azonosítva a megfelelő energia a karmának megfelelően cselekedve érzékelni érdemes a valódi hatását.

Sok sikert az önismerethez, amennyiben szeretnél, még több hasznos információhoz jutni az Abstracta-val kapcsolatban, gyere a FÓRUMBA, és beszéld meg velünk a tapasztalataidat, észrevételeidet.

Forrás: http://www.markandrewholmes.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük