Az Academia 829 aszteroidát 1916 augusztus 25-én fedezte fel Grigory Neujmin a Simeis Obszervatóriumban, Simeiz közelében, Ukrajnában. Maximilian Wolf önállóan fedezte fel augusztus 31-én Heidelbergben. Az aszteroida keringési ideje: 4 év, 52 nap. Átmérője körülbelül 27 1/5 mérföld (43,76 kilométer).

A nevét az Orosz Tudományos Akadémia 1714-ben Szentpétervárban alapított 200. évfordulójának tiszteletére nevezték el.

Az Academia jelentése:

Jelentése, Henk Middleraad szerint: oktatás, de a további lehetőségeiben még értelmezhető a következő képen:  a tudósok vagy a tantárgyak, amelyek akadémiai szinten taníthatóak.

Amennyiben fő bolygóval nem áll kapcsolatban 1 fokon belül, max. 2 fokon belül, akkor a képletfejtésben nem kell figyelembe venni, hiszen az energia nem fog bekapcsolódni.

Nem csupán az energiákat, de a fényszögeket és a házhelyzetet is figyelni kell, majd ha tudatosan be lett azonosítva a megfelelő energia a karmának megfelelően cselekedve érzékelni érdemes a valódi hatását.

Sok sikert az önismerethez, amennyiben szeretnél, még több hasznos információhoz jutni az Abundantia-val kapcsolatban, gyere a FÓRUMBA, és beszéld meg velünk a tapasztalataidat, észrevételeidet.

Forrás: http://www.markandrewholmes.com

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!