Az Achristou 9084 aszteroidát 1995. február 3-án fedezte fel David J. Asher a Siding Spring Observatory közelében, az ausztráliai Új-Dél-Wales Coonabarabran közelében. Achristou keringési időtartama 2 év, 32 nap.

Apostolos Christou (1968-ban született) csillagász után nevezték el, akinek tudományos érdekei között szerepel (többek között) a Vénusz, a Föld és a Ceres aszteroidák Föld körül keringési pályája.

Az “A. Christou” névnek azonban vannak követői, akik “Krisztus ellenesek”, Krisztus állítólagos bennszülött társa, a keresztény Szentháromság Fiúként ismert részének szem előtt tartásával hozható összefüggésbe. Amolyan ellentét párként.

Achristou aszteroida jelentése:

Ennek az aszteroidának a hatását talán a legjobban úgy lehet leírni, mintha az ember a saját belső hangjának mondana ellent, nem engedelmes vagy lázadó, vallásos, esetleg baljóslatú, a politikai vallásban, az engedetlen vallásban nyilvánulhat meg.

Amennyiben fő bolygóval nem áll kapcsolatban 1 fokon belül, max. 2 fokon belül, akkor a képletfejtésben nem kell figyelembe venni, hiszen az energia nem fog bekapcsolódni.

Nem csupán az energiákat, de a fényszögeket és a házhelyzetet is figyelni kell, majd ha tudatosan be lett azonosítva a megfelelő energia a karmának megfelelően cselekedve érzékelni érdemes a valódi hatását.

Sok sikert az önismerethez, amennyiben szeretnél, még több hasznos információhoz jutni az aszteroidával kapcsolatban, gyere a FÓRUMBA, és beszéld meg velünk a tapasztalataidat, észrevételeidet.

Forrás: http://www.markandrewholmes.com

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!