A 4401 számú aszteroida, az Aditi nevet kapta. Carolyn S. Shoemaker és Eugene M. Shoemaker 1985. október 14-én fedezte fel a kaliforniai Pauma-völgy közelében lévő Palomar obszervatóriumban. A keringési ideje körülbelül 4 év, 51 nap.

Aditit az ég és a levegő hindu istennőjeként nevezték el.   A neve “határtalan” vagy “korlátozatlan”: a védikus himnuszokban felszólítják a petíció benyújtójának felszabadítására; azt is gondolják, hogy kiterjedten az anyaságot jelképezi.

Az Aditi aszteroida jelentése:

Az Aditi aszteroida hatása üres, kiürült, nincs semmilyen, semmiségre redukált.

Amennyiben fő bolygóval nem áll kapcsolatban 1 fokon belül, max. 2 fokon belül, akkor a képletfejtésben nem kell figyelembe venni, hiszen az energia nem fog bekapcsolódni.

Nem csupán az energiákat, de a fényszögeket és a házhelyzetet is figyelni kell, majd ha tudatosan be lett azonosítva a megfelelő energia a karmának megfelelően cselekedve érzékelni érdemes a valódi hatását.

Sok sikert az önismerethez, amennyiben szeretnél, még több hasznos információhoz jutni az aszteroidával kapcsolatban, gyere a FÓRUMBA, és beszéld meg velünk a tapasztalataidat, észrevételeidet.

Forrás: Aszteroida

Kérlek, lépj be hogy kommentelhess.