Az Adonis nevezetű 2101 aszteroidát, az Apollo aszteroidát és az egyik felfedezett földközeli objektumot (NEO), 1936. február 12-én fedezte fel Eugene Delporte, Uccle, Belgiumban. Keringési ideje: 2 év, 207 nap (937 nap), átmérője körülbelül 2/5 mérföld (kilométer 6/10).

A neve a görög mitológiából ismert Adonisról kapta. Aphrodite és Persephone által kedvelt fiatalember volt Adonis. Azonban sajnos egy vaddisznó megölte, amire éppen vadászott. A fiatal férfi szépség archetípusa.

Az Adonis aszteroida jelentése:

Asztrológiai jelentése szerint jóképű . Egyesek szerint a férfi szexuális vonzerő, amellyel ellenállhatatlanná válnak a nők számára.

Amennyiben fő bolygóval nem áll kapcsolatban 1 fokon belül, max. 2 fokon belül, akkor a képletfejtésben nem kell figyelembe venni, hiszen az energia nem fog bekapcsolódni.

Nem csupán az energiákat, de a fényszögeket és a házhelyzetet is figyelni kell, majd ha tudatosan be lett azonosítva a megfelelő energia a karmának megfelelően cselekedve érzékelni érdemes a valódi hatását.

Sok sikert az önismerethez, amennyiben szeretnél, még több hasznos információhoz jutni az aszteroidával kapcsolatban, gyere a FÓRUMBA, és beszéld meg velünk a tapasztalataidat, észrevételeidet.

Forrás: Aszteroida

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük