Sokan nem tudják, de életünket nem csak a Nap, de a Hold is elég erőteljesen befolyásolja. A Nap asztrológiailag az életutunkhoz, a megtapasztalásainkhoz kapcsolható, míg a Hold az érzelmekhez és a Földön megélhető érzelmi forrásokhoz. Ezzel még nem is mondtam új dolgot. Azonban nem csak a Karma tengely létezik, amelyet a Nap és a Föld mozgása jelöl ki, hanem létezik az érzelmi tengely is, amelyet a Hold és a Föld mozgása jelöli ki. És ez a két tengely igen szoros együttműködésben van jelen az életünk folyamán. Gondolom másoknak is feltűnt az már, hogy egy leckét, egy megtapasztalást érzelmileg képes egy ember pozitívan és negatívan is megélni. Azonban az érzelmi állapot nagyban fog függeni attól, hogy ez a személy milyen érzelmi állapotban van. Ha a személy ösztönös, negatív érzelmi állapotba kerül, az őt érő energiák hatására, akkor a megtapasztalása negatív lesz, azaz ellenpéldává válik, azonban ha a személy tudatos, pozitív érzelmi állapotban kerül az őt érő energia hatásokra, akkor a megtapasztalása is pozitív megtapasztalássá formálódik.

És nagyon fontos lenne itt kiemelnem azt a dolgot, hogy a mostani trendi spirituális világban igen sokan amolyan tudatos érzelmi állapotot erőltetnek magukra, hogy ezt az érzelmi tudatosságot elérjék. Van egy rossz hírem számukra… Sajnos a megfelelési kényszer negatív érzelmi állapotot generál, ami magában hordozza az ösztönös cselekvési mechanizmust és aminek a következménye a negatív megtapasztalás lesz…

Most képzeld el magadat, ahogyan egy kiló súlyt kötöznek a lábadra és azt kérik tőled, hogy vigyorogva ugrálj 10 km-t. Meddig fogod bírni, elképzelted magad, miközben ezt a cselekvést elvégzed, melyik kategóriába tartozol, abba aki közben azt mondogatja magában, hogy: síííp, sííííp, hogy mennétek el a síííípbe, aki ezt kitalálta, még hogy ettől jobban leszek, hogy a síp, síp síp. ÉS féluton abbahagyják az ugrálást, vagy éppen a nagy megpróbáltatások közepette a fáradtságtól egy rossz ugrástól ügyetlenül összetöritek magatokat és még több sííííp fog hangzani a gondolataitokból?

Amúgy a síp= valami káromkodást képzelj ide, amivel önmagadban hangot adsz a negatív érzelmi állapotnak.

Vagy abba akategóriába tratoztok, akik megcsinálják ezt a feladatot, mégha nem is 10 kilóméteren keresztül, de az játszódik le a fejükben, huhhh hát ez nagy kihívás, de meg tudom csinálni… ohhh jön a következő, de ha az elsőt megcsináltam ez is menni fog, ezaz sikerült. Hát nagyon nem egyszerű az élet, de ha ezt a feladatot én kaptam, akkor képes is vagyok megcsinálni… amíg az izomzatuk hozzá nem szokik ahhoz az 1kg-hoz és gond nélkül megoldják a feladatot.

Senki sem tökéletes, volt mikor én is az első csoportba tartoztam… 🙂 Ami nem szégyelni való, ugyanis ha nem tapasztalod meg a “lenn”- tet nem tudod értékelni a “fenn”-tet sem. Egy kis “skorpiós” bölcsesség 🙂

Most megosztom veled is, hogy asztrológiailag, hol keresd, milyen energia alapján próbáld önmagad érzelmeit megélni és formálni, hogy ne csak erőltesd, hanem valóban meg is éld az érzelmeidet, aminek köszönhetően a karmádat pozitívan tudod megélni és a földi megtapasztalásaid is építőek lesznek.

Ráadásul ha képes leszel önmagad érzelmeit megfelelően értelmezni képessé válsz mások érzelmeit is meglátni, és látni fogod azt is, hogy a saját utadon hogyan értelmezd mások érzelmeit, és ezáltal, hogy tedd közössé a céljaidat másokéval. Azaz, hogyan éljétek meg az univerzális egységben a karmátokat, hogyan éld meg az univerzális egységben a saját karmádat. Persze ez csupán egy alap, csak a tengelyek jegyhelyzetének értelmezését mutatja meg. A képlet teljes egésze fogja megmutatni azt hogyan fogod tudni a karmádat teljes egészében megélni boldogan, felesleges érzelmi játszmák és fizikális fájdalmak nélkül. A teljes földi megtapasztalást a radix mutatja.

Érzelmi tengely jegyhelyzetbeli értelmezése:

Kos FHLilith Mérleg Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán a társas kapcsolatok érzelmi állapotaival ismerkedj meg, és legyél a kapcsolatoknak a részesei, de úgy, hogy pontosan tudod, hogy egy bizonyos érzelemből elkövetett cselekvés kiből milyen reakciót vált ki (pozitív negatív egyaránt). A cselekvésed milyen érzelmi hatásokat vált ki belőled és másokból illetve azokat hogyan éled meg a társkapcsolatokban. A magas érzelmi intelligenciát a cselekvésekben kell meglátnod, és azok hatásait kell megfelelően alkalmaznod a társkapcsolatokban.

Bika FHLilith Skorpió Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán a mély érzelmi átalakulásokban részt vegyél, hogy megismerd az érzelmi átalakulás összes formáját az életed folyamán (pozitív negatív egyaránt), úgy hogy az érzelem által egy fizikai megtapasztalás jön létre. Az érzelmi átalakító folyamatok sokszor hoznak létre fizikai érintkezést. Például egy mély megbánás elhozza az ölelést, egy érzelmi kiborulás a taszító erőt, egy érzelmileg átalakító erő a fizikális győzelmet, ami elismeréssel jár. A magas érzelmi intelligencia által tudni fogod, hogy mely érzelmi megnyilvánulás, vagy érzelmi átalakulás milyen fizikális következményeket fog eredményezni.

Ikrek FHLilith Nyilas Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán a hitvilágod, világképed és a mély tanulmányaid folyamán megtapasztald (pozitív negatív egyaránt) az érzelmeket és azok rád gyakorolt hatásait, hogy egy egy információ, gondolat hogyan hat rád, és másokra. Hogy a világkép vagy egy hitrendszer gondolatvilágának bemutatása vagy arról való beszéd kiből milyen reakciót vált ki érzelmileg. A magas érzelmi intelligenciát a kommunikációban fogod megtalálni és rá fogsz jönni, hogy nagyon nem mindegy, hogyan közvetíted a gondolataidat.

Rák FHLilith Bak Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán a rendszerben, a társadalmi struktúrában a hierarchia rendszerekben megtapasztald az érzelmeket. Meg kell tapasztalnod, hogy egy bizonyos hierarchiai rendszerben (pozitív negatív egyaránt) milyen érzelmek vannak. A magas érzelmi intelligencia folyamán pontosan tudni fogod, hogy egy bizonyos érzelem milyen rendszerbeli struktúrában fogadott el és élhető meg, így azt is pontosan tudni fogod mely rendszer az érzelmileg lehúzó, és melyik amelyikben érzelmileg ki tudsz teljesedni, és amely felemel.

Oroszlán FHLilith Vízöntő Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán a nyitott, tudományos, független, társadalmi közösségekben (pozitív negatív egyaránt) megtapasztald az öntudatosság érzelmét. Azaz ezekben a társadalmi érzelmi állapotokban hogyan tudod megélni önmagad érzelmeit és mások öntudatossági érzelmeit felismerve megtalálni a helyed ebben a közösségben. A magas érzelmi intelligencia folyamán látni fogod, hogy a közösségben az irányító érzelmek milyen hatásokat váltanak ki és azok hogyan érvényesülnek a közösségben. Amikor képes vagy önálló érzelmet is megélni egy közösségben, akkor vagy képes tudatos magas érzelmi intelligenciával élni az életedet.

Szűz FHLilith Halak Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán az egységben az érzelmi mindenségben megtaláld a tested jelzéseit, és észre vedd mások testének jelzéseit. (pozitív negatív egyaránt). Az érzelmi megélés is elindítja a testben a biokémiai reakciókat, és ezeket fel kell ismerned. A magas érzelmi intelligencia által pontosan tudni fogod, hogy egy testi reakcióhoz, milyen érzelmi állapot tartozik, így az életed folyamán önmagad érzelmi folyamatait látni fogod a tested reakcióiból, minden egyes apró részletet látva, illetve másokét is.

Mérleg FHLilith Kos Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán a cselekvéseidben megtalálod azokat az irányokat, aminek köszönhetően képessé válsz másokkal együtt cselekedni. Az indító érzelmeid megélésé (pozitív negatív egyaránt) hatással van a társkapcsolatokra a társas viszonyokra. A magas érzelmi intelligenciával mérlegelve és látva a társas kapcsolatok érzelmi kapcsolatait működési dinamikáját, tudod majd indítani vagy megtapasztalni az érzelmi cselekvést. Azaz képessé válsz irányítani, indítani másokat tűzbe hozni, amennyiben érzelmileg látni fogod, hogy a társas kapcsolatok, hogyan indíthatóak meg érzelmileg.

Skorpió FHLilith Bika Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán a fizikai világodban a téged körülvevő anyagi és erkölcsi világban (pozitív negatív egyaránt) megtapasztald a mély érzelmeket. Ezen állásban meg kell tapasztalnod, hogy a téged körülvevő világ olyan lesz amilyen érzelmeket táplálsz. Illetve láthatod azt is, hogy ez másoknál is hogyan működik. Az érintkezés a fizikai test által megélhető érzelmek szinte minden formáját megélve. A magas érzelmi intelligenciát úgy tudod megélni, hogy pontosan tudni fogod, hogy mely érzelmi állapottal, milyen fizikális környezet élhető meg. Azaz a szegények is tudnak boldogok lenni, ha örülnek annak amilyük van, de ugyanakkor a gazdagok is tudnak boldogtalanok lenni, ha képtelenek érzelmileg értékelni azt amilyük van, vagy ahogy a pénzükhöz vagy az önbizalmukhoz jutottak.

Nyilas FHLilith Ikrek Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán a gondolkodásod és kommunikáció által megtanuld, mélyen tanulmányozd, hogy magadból és másokból milyen érzelmi hatást vált ki egy szó, egy hanglejtés, gondolat, logikai összefüggés (pozitív negatív egyaránt). Nem csak azt kell látnod, másokból milyen érzelmet váltasz ki, hanem azt is látnod kell, hogy mások interakciói benned milyen képzetet keltenek. A magas érzelmi intelligenciával, már pontosan ismerni fogod, hogy magadból és másokból milyen érzelmeket válts ki a kommunikációs és logikai eszközeiddel a világnézeteidben.

Bak FHLilith Rák Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán az érzelmi gondoskodást, az érzelmek biztonságát és a gondoskodás érzelmi megéléseit átérezd az életed folyamán (pozitív negatív egyaránt), úgy hogy átéled az összes érzelmet, és azt rendszerezed. Képessé válhatsz az összes érzelem rendszerezésére, és azok tudatos előidézésére vagy azok ösztönös előidézésére. A magas érzelmi intelligenciával az érzelmi rendszer segítségével könnyedén megélheted az érzelmi szükségleteidet, érzelmi drámázások nélkül.

Vízöntő FHLilith Oroszlán Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán önmagad érzelmi megéléseiben (pozitív negatív egyaránt), megtaláld a közösségekben, tudományban és szeretetbeli együttműködésben a kapcsolatot. Az, hogy hogyan fog a közösség hozzád érzelmileg kapcsolódni, viszonyulni az nagyban fog függeni attól, milyen érzelmi állapotban vagy. A magas érzelmi intelligenciával a közösségek érzelmi állapota alapján el tudod majd dönteni milyen önálló érdekekkel rendelkező emberek alkotják a közösséget, és hogy ennek a közösségnek a részese szeretnél lenni.

Halak FHLilith Szűz Éva: A feladatod az, hogy az életed folyamán a testedben a földi életed és szolgálataidban (pozitív negatív egyaránt), megtaláld az érzelmi teljességet, az érzelmi egységet. A fizikai test hormonális működése folyamán kialakult érzelmek, illetve a fizikai élet ösztönszerű megéléseinek érzelmi állapotait kell megélned. A magas érzelmi intelligenciával képes leszel az összes érzelmi megélést felismerni és azok fizikai megnyilvánulásait meglátni. Önmagadat és másokat csupán az érzelmi viselkedése alapján és fizikai megnyilvánulásai alapján képes leszel érzelmileg meglátni. Láthatod ki milyen tudatossági szinten és érzelmi állapotban van.

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!