Ez a mostani helyzet nem valaminek a kezdete hanem valaminek a folytatása. Azaz, hogy hosszútávon fejleszd magadat, és úgy formáld a személyiségedet, hogy ha eltelik még 10-20 év, amit most tanultál és sajátítottál el képességeket, egy örök életre magadévá tedd. A cikk nem lesz rövid, de azt hiszem most van egy kis idő erre is.

 

A végkövetkeztetések, a szükségállapotok megszüntetése tekintetében a legjobb esetben (és én nagyon pozitív szemléletű vagyok 🙂 ) asztrológiai előrejelzés útján április 26 és május 1. környékén várhatóak Budapestre levetítve a helyzetet.  Addig ugye a Jupiter, Pallas Athene, és Plútó fog találkozni, ami a legnagyobb frusztrációt és pánikhangulatot fogja okozni. Mindenki aki nem tanulta meg a saját személyiségében leküzdeni és elengedni azokat az érzelmi bent ragadásokat, amelyekkel hatalmi harcokba és frusztrációs helyzetekbe kerül az most ki fog bukni elég erőteljesen. És minél jobban erőlteti, annál rosszabb lesz. március 30-31.

Csak gondolj bele, miért pont egy járvány okozza most  a problémát, amin ha akarsz sem tudsz egy emberként változtatni, nem tudod irányítani? Milyen Plútó állások vannak a mostani felnőtt korosztály számára? Idős korosztály, akik most a legjobban veszélyeztetettek Oroszlán Plútó, aztán jönnek a Szűz Plútósok, és a Mérleg Plútósok, illetve a Skorpió Plútósok a gyerekeknél meg ugye az alatta lévők Nyilas, Bak…

Orszlán Plútóval, nehogy neki megmondja bárki is mit csináljon, át élt ő már elég dolgot STB.

Szűz Plútóval, jön a kukacoskodás, és az aprólékos irányítási mánia, nem tudja elengedni, neki ott kell lennie, mindennek passzolnia kell aprólékosan STB.

Mérleg Plútóval jönnek a társadalmi és a társas kapcsolatokkal kapcsolatos frusztrációk, de ő miért, én képes vagyok ő miért nem?

Skorpió Plútó, hát ő az agyon parázós, képes leszek rá? úristen mi lesz itt Armageddon, mind meghalunk, hát nem értitek! 🙂 Azonnal kormányrendelet, mindenki azonnal karanténba, na de nem önkéntesbe, hanem kötelezően!!! MOST !

És jócskán akad még itt más is, hiszen a Szaturnusz sem fog tétlenkedni az ügyben, még 5 fok a távolság a Plútótól, tehát ha enyhén is, de ott a félelem is a képben. És mindenki a saját félelmét vetíti ki az aktuális helyzetre, és persze az élet olyan problémákat gördít elé, hogy vegye már észre hogy neki ezzel dolga van.

Ebben a cikkben elolvashatjátok a Plútó Szaturnusz feladataitokat, jegyre lebontva már leírtam a Plútó Szaturnusz együttállásnál: http://www.noilelektitkai.hu/2020-as-januari-idoszak-hogyan-ertelmezd-a-helyzeted/

Amolyan lezárásnak foghatod fel. Mert hát a Bak mindig is korlátozott annak érdekében, hogy észre vedd a nyilvánvalót. Végül is ennyi embernek egyszerre a sors csak nem törhette el a lábát, hogy maradjon már nyugton és fogja már fel végre, hogy gondok vannak. Gondok vannak vele…  ahogyan él…

Hogy mi az amit még mindig tanulni kell ebből?

RÁK – BAK tengely  a felszálló HCS a Rákban, mutatja, hogy a cselekvéseinket az érzelmi intelligencia felé vigyük, legyen fontos a család és fontosabb az összetartozás, mint az érdek. Ne a pénz legyen a fontos és a társadalmi helyzet, hanem az, hogy van kivel élned, és kivel megélned az életedet. Az hogy magyarként számíthatsz a magyarokra, mert fontos az összetartozás STB. Kinek hol helyezkedik el a tengely most a képletében.

A felszálló leszálló HCS tengelyváltás május 5-6 történik meg... Addig van idő még kiélvezni az érzelmi összetartozást, és megélni a boldogságot, utána már érezni fogod a hirtelen váltást… Beindul majd a kommunikáció a kereskedelem, az információ és a gondolkodás, hiszen az Ikrek vonalon halad tovább a felszálló HCS.

És az Uránuszról akkor most még nem is beszéltem, pedig fontos szerepe van neki is a történetben, ugyanis mikor a Rák-Bak tengely történései elindultak, akkor lépett pár nappal előtte a Bikába 0 fokon RETROGRÁD mozgásban az Uránusz, tehát még nem lépett vissza a Kosba( 2018.11.06. ). Kapott egy kis fűszert a dolog azzal, hogy találd meg a megfelelő értékeket, függetlenül bármitől. Az akkori helyzete elmondja neked, mitől kellett függetleníteni magadat…

Illetve a mostani FeketeHoldLilith Chiron együttállásról, ami még jobban fűszerezte a történetet a méltatlan helyzetben való léttel, és az áldozati szerepkörrel. A lelki sérülések már a 2018-as évben megjelentek, mikor a Kosba lépett, és volt egy fura szakasz, amikor a Halak, Kos energiákba ide oda lépkedett ez az energiahatás a személyes sorsfejlődésekben sokszor nagyon kegyetlen helyzeteket teremtve. De a FeketeHoldLilithel együtt felkerült az i-re a pont, és nagyon sok női sors döbbenhetett arra rá 2020.01 hóban hogy mi volt az ami őt eddig akadályozta, milyen sérülések gátolják őt… ezt is személyes lélekfejlődésre visszavezetve.

Tehát ezért is van most ez, hogy észrevedd, min kell még dolgoznod.

Ne pánikolj, engedd el! Ne irányítsd és ne menjél bele hatalmi helyzetekbe, engedd el! -> Hogy új helyzetek alakulhassanak ki.  Páran már megtették és számukra működik.

Ne félj, attól, amitől nem is tudod, hogy tartanod kell! Apró lépésekben ismerd meg, lépd meg és rájössz a félelmed alaptalan volt!

Keresd azokat a cselekvési lehetőségeket, ahol az érzelmeket tudod megélni. Egy barátság kezdete most többet ér, mint az, hogy ki a főnök.

És ugye keresd az újításokat, merj kilépni a komfort zónádból, hogy meglásd azokat az értékeket, amik tényleg fontosak és jelentőségteljesek az életedben.

+ Ne légy áldozat. De ez a Szaturnusszal és Plútóval és Chrionnal is összefügg.

 

Remélem ez így már kicsit összeszedettebb. És akkor jöjjenek a képletek:

 

A várható csúcs időpontja március 31.

korona vírus

Látható, hogy a Plútó, Jupiter, Pallas Athene együttállásba kerül, ami ugye az irányítási kényszer kicsúcsosodását fogja  elindítani, illetve sok ember frusztrációját. Megnövekedhet az okoskodók száma…

A Szaturnusz pedig a Marssal kerül együttállásba viszont már a Vízöntőben, amely egy 150 fokos fényszöggel kapcsolódik egyfelől a Szűzben lévő TranszPlútóhoz, és 150 fokkal kapcsolódik a felszállóholdcsomóponthoz.

Amellyel megjön a kényszer, hogy felelősségteljesen felvállalja mindenki a dolgát.

TranszPlútó ugye problémamegoldás, új szintre lépés, Szűzben egészséggel köthetjük össze, Felszálló esetén ugye az érzelmi összetartozás és az arra irányuló cselekvések sürgetése, és ez a Mars Szeturnuszban fog kicsúcsosodni, ami a Vízöntőben a társadalom érdekeiben való cselekvés, illetve a felelősségvállalás. Végül is simán kirobbanhat egy magyar forradalom a következő jelszavakkal.  FELELŐSSÉG, EGYENLŐSÉG, EGYÜTT, HOSSZÚTÁVON ! 🙂

A Vénuszra rááll a Sedna a Bikában, szóval az örömforrásokat eléggé újra kell majd értelmezni, és újra kell majd építeni az alap elemekből, de ezzel nem lesz gond a felelősség vállalás és a frusztráció elengedéssel kapcsolatban, ott más fogja a problémát okozni…

Ami még érdemleges ezen a napon, hogy a LeszállóHCS-ponthoz fog a Lilith aszteroida beállni… azaz a mindenki meg kapja azt amit érdemel egy erős kifejezés lenne részemről… De minden estre ahogy cselekedtél eddig úgy fognak majd elő bukkani az egyenlő helyzetek.  Ezt mindenki értelmezze úgy ahogy a képletében van házhelyzet alapján.

És FONTOS azt is megemlítenem, hogy ilyenkor tengely szinten kell értelmezni, tehát nézd a másik oldalt is. A honnan jöttem, hova tartok kérdéskörrel.

04.26 a várható intézkedések feloldásának felvetése, nagyon optimális helyzetben:

Igen jól látható, hogy a Plútó retrográd mozgásba vált. Tehát befele kezd el hatni már lélek szinten. Így a külső frusztrációs helyzetek megszűnnek, és csak azok maradnak frusztráltak, akik ennek a sok mindennek a hatására sem tudták a személyes lélekfejlődési lépéseiket megélni. Nem kell aggódni lesznek ilyenek is, nem mindenkinek kell most a tudatosság legmagasabb fokára lépnie, nem is várható el, és nem is életszerű a dolog, már csak azért sem, mert mindenkinek más a feladata és a megtapasztalni valója ebben a világban. Érdemes ezt is tiszteletben tartani.

A másik pedig, hogy Egy Nap Uránusz együttállásra számíthatunk, amikor is már tudatos szinten az értékeket meglátva újíthatunk a helyzeten.

És ami ezen a képleten nincs rajta, mert pár nappal előtte fog történni, az az Eris Merkúr együttállás a Kosban. Azaz felszólalhatnak majd az érdekérvényesítések, és elindulnak majd a gondolatok, hogy mit tudunk még tenni?

És a Rák-Bak tengelyen már a 0 fokon helyezkedik el a megtanulandó cselekvés. Tehát, a zárás látszódik. Mondjuk 0 fokkal ugye a kezdés, azaz a legerőteljesebb belépő hatás. Ebben az esetben a végkonklúzió, miért fontosak az érzelmek 🙂

Aztán pedig jön a május. 1.

A bejelentés! Milyen nemes és nép összetartó bejelentés lenne, ha pont a MUNKA ÜNNEPÉN jelentenék be, hogy végre vége a szükségállapotnak, és a sok korlátozás és a munka nélkül töltött idő végre véget ér. És nem azt mondom, hogy mindenki örökre meg fogja szeretni a munkáját, de ez egy eléggé lélekfelemelő dolog lehetne… Persze ehhez kellene az a tudatosság, és optimista hozzáállás, és persze a kemény munka, amit a társadalom oda rak, és az állások alapján, ha a személyes sorsok többsége akarja, akkor a közösség meg is fogja tudni lépni…

korona vírus ünnep

Mi az ami látszódik. Ugye a Merkúr Uránusz együttállás, tehát egy gondolati, kommunikációs újítás bejelentés. Uránusz esetében ugye a SZABADSÁG! Persze ott egy 150 fok a Junóval, amely pedig a Chironnal alkot 180 fokot. Tehát nem mindenkinek lesz az jó és tudja az egészet lelkisérelem nélkül meglépni, de hát a kompromisszum erről szól, és igen maradhatnak áldozatok is a történetben, de személyes lélekfejlődésed útján van némi mozgástered. Kinek mennyi, azt a személyes képlet mutatja meg.

De a további pontok, Vízöntőbe lép végre a PallasAthene is, tehát a bölcsharc végre társadalmi szinten is megindul okosan. Mindenki összeszedi magát, és végre felocsúdik az eddigi helyzetből. Pontosan 5 napja lesz arra, hogy ráncba szedje magát, mielőtt beindul a gazdaság.

Azonban a félelem  még nem szűnik meg, és én úgy gondolom, hogy nem is kell megvárni a retrográd szakaszát, ugyanis ha valaki felvállalta a felelősséget, akkor most a lehetőségek fognak fizikális síkon is megjelenni az életében, és majd csak május 11-én vált majd retrográd mozgásba, amikor is már tényleg személyes felelősség lesz, hogy mered e meglépni amit meg kell lépned, és nem lesznek környezeti korlátozások.

De ekkora a felszállóholdcsomótengely már rég váltott május 5-én, tehát a kommunikáció már elindult.

Hogy ezzel lezárult e a korona vírus és a vele járó szankciók?

Nem, a történetnek itt még nincsen vége, hiszen a Plútó és a Szaturnusz egészen ez év végéig még ügyködni fognak és októberben ismét lesz egy Plútó Jupiter PalasAthene együttállás, ami egyszer retrográd mozgásban, majd pedig direkt mozgásban is meg fog mutatkozni. De az a történet, már nem a Rák-Bak tengelyen fog zajlani, hanem az Ikrek-Nyilas tengelyen, aminek teljesen más a témája.  De ez már legyen egy másik okfejtés témája.

Kanyarodjunk vissza, most ahhoz, amit most ebben a helyzetben kell elsajátítanunk, elsajátítanod. Nézd meg mit kell még fejlesztened magadon, és ha megvan, lépd meg, cselekedj abban az irányba.

És félre értés ne essék, nem azt mondom, hogy engedd el az irányítást az életed felett, épp azt mondom neked, hogy növekedj, képezd magadat, amivel új lehetőségek fognak eléd tárulni.

Figyeld meg, ha dühös vagy dühös reakciókat kapsz a világtól, ha frusztrált vagy frusztrált reakciók érkeznek.

Ha türelmes vagy és tudatos, akkor jönnek a türelmes és tudatos reakciók is.

Kitartást és sok erőt, és természetesen sok képességet!

 

OHHHH és amíg el nem felejtem jöjjön egy kis tudomány is, meg információ is, mert az nélkül mit sem ér a dolog 🙂 De csak amolyan gondolati szinten.

Azt tudjuk erről a vírusról, hogy 14 napos ciklusban lehet bárki hordozó, de a legtöbb esetben már 5 nap elteltével mutatkoznak a tünetek. Tehát már fertőzhetsz, mikor még nem tudod, hogy beteg vagy, vagy már azt hiszed hogy meggyógyultál… ezért is nehéz kontrollálni… és ugye nem is lehet…

Van egy fiú, akinek fertőzött volt az anyukája és a tesója is, de apuka és ő nem fertőződtek meg, illetve volt ott egy lány testvér is, meg még egy lány testvér, szóval egy picit számomra összekuszálódott a kép, de a lényeg, hogy most karanténban vannak. Az pedig szuper hír, hogy egy háztartáson belül is előfordul, hogy nem kapja meg mindenki a vírust. Mondjuk azt nem tudhatjuk, hogy apuka és ez a fiú mennyit voltak az anyukával együtt, meg hogy hogyan érintkeztek egymással… ezt engedjük is el… A lényeg a fiú vlogot vezet, nem tudom mikor fogják lekapcsolni, az információk kiszivárogtatása miatt.

De mindenesetre amit én megtudtam, hogy anyukájának magas láza volt a kezdetektől fogva 39 fok fölötti, erős fejfájással, majd pedig ízületi fájdalommal. Anyukánál ha jól emlékszem 12 vagy 13 napig tartott a magas láz, a másik fiúnál ez hőemelkedéssel kezdődött és 3 nap alatt túl volt rajta.  Márc. 3 -án történt ez, és márc. 16-án még pozitív volt a koronavírus tesztje. Tehát a 14 napos karantén egyáltalán nem hülyeség és talán a legkisebb szám, amíg a vírus fertőzhet, de a szervezetet már nem terheli meg.

Ha az egyetemista fiúnál pár nap alatt megtörtént a folyamat lezajlása tüdőgyulladás nélkül, az nem is olyan rossz dolog, mondjuk azt nem tudjuk a fiú immunrendszere milyen állapotban volt. Lehet nagyon toppon volt, anyukával kapcsolatban szintén nem tudunk sokat. De azt sajnos tudjuk, hogy a nők többsége mennyire le van terhelve.

Ezek nem is olyan vészes információk, viszont tudjuk, hogy ennek a kimenetele lehet halálos, így könnyelműek sem lehetünk az ügyben, de azt is tudjuk, hogy meg tudjuk fékezni, ha akarjuk.

Mit lehet tudni a vírusról:

https://hu.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pand%C3%A9mia

Egy RNS vírusról beszélünk, amely lipid burokkal van körül véve. A lipid burkot pedig alkohollal és klórral lehet megbontani. Ezáltal pedig a vírus sérül, és funkcióját vesztheti.

A lefolyását tekintve influenza vírus, azonban  a tüdőgyulladást nem baktérium, hanem a vírus alakítja ki, ami veszélyesebb, és ugye nem kezelhető antibiotikummal. Ezért is fontos az orvosi kezelés.

És ugye cseppfertőzéssel terjed. Tehát letüsszentenek, leköhögnek minket. Vagy éppen a taknyos zsebkendő ott marad ahol nem kéne, nem zsebkendőbe töröljük az orrunkat, esetleg szeretünk az orrunkban matatni, a kezünk nem tiszta és úgy eszünk, szemünkbe nyúlunk STB.

Szóval a normális higiéniai szokások pontos betartása fontos, csak most egy picit jobban, mert ez a vírus észrevétlenebbül támad, mint a szokványos influenza.

 

 

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!