Hosszú kutató munka eredményeként elkészült ez a tanulmány, amely az asztrológiai képletben vizsgálja a társas kapcsolatok dinamikáját, az érzelmi intelligencia fejlesztését, és lehetőségeit. A tanulmány néhol kitér arra, hogy mekkora felelőssége van a személyeknek önként is, mikor párkapcsolatot alakít ki. De a tanulmány fő témaköre, most jelenleg az érzelmi játszmák felismerése és beazonosítása a képletben. És a párkapcsolati dinamikának a felvázolása.

A Lilith mitológia és a teremtés mitológiája adja meg a választ, illetve a mélyebb értelmezések elvezetnek oda, hogy az asztrológiai képletben láthatóvá váljanak azok a dolgok, amiket eddig nehezen tudtunk értelmezni.

Miért kapcsolódik két fél?

Miért használja az egyik fél a másikat a kapcsolatban?

Hogyan tudják az empaták megvédeni magukat?

Miért vannak áldozati szerepkörök, bizonyos kapcsolódásokban?

És még sok sok kérdés válaszolható meg a gondolat menettel.

Tehát íme a tanulmány, ha szeretnél szakmai kérdést feltenni, akkor azt kérlek emailben juttasd el hozzám, vagy pedig a Magyarországi Asztrológusok Egyesületén keresztül tedd fel nekem a kérdésed. Igyekszem minden kérdésre választ adni, és igyekszem, hogy az általam felvázolt folyamat még érthetőbb legyen, ha esetleg nem sikerült volna úgy átadnom ezeket az információkat, hogy mindenki számára befogadhatóvá váljon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.