Egy kis gondolkodtatót írnék arról, hogy mit lehet látni, és mi is történik valójában a világban. Mert ha valaki megérti, akkor azt is látni fogja, hogyan tud ebből az érzelmi hullámvölgyből kitörni.

Ugyanis ha akarjuk ha nem a társadalom és a körülöttünk élők is hatással vannak ránk. Ahhoz hogy a negatív hatásokat megértsük egy nagyon erős tudatosságra van szükség, és ugye érdemes minél több embert átfordítani arra az oldalra, hogy ne féljen, ne pánikoljon. Mert ha kevesebben pánikolnak, akkor kevesebb energiára van szükség az egyéneknek ahhoz, hogy az érzelmeik stabilak maradjanak.

Persze nem azt mondtam ezzel, hogy vonuljunk el a világ elől, mert úgy sem fog működni. A homokba dugom a fejem viselkedés nem működik. Főleg nem egy Ikrek felszállóholdcsomópont ideje alatt.

 

Tehát nézzük nagy vonalakban a Plútó és Szaturnusz jelentését a jegyekben, és remélem ez által picit jobban rálátsz majd a mostani hatásokra, és hogy mi is történik az emberi lelkekben nagy vonalakban… ugyanis ez csak a nagy vonalakat mutatja. De azt biztosan tudhatod, hogyha valaki a negatív ösztönös viselkedési formákat műveli, azaz fél, pánikol úgy viselkedik, hogy a negatív érzései kerítik hatalmába, akkor nem érdemes követni, vagy megfogadni a tanácsát, de sok embernek a közelében sem érdemes maradni, mert az érzelmileg fogékonyabbak könnyen rá tudnak hangolódni az érzelmi állapotára. Ekkor érdemes egy érzelmi védőpajzsot kialakítani, amit egy másik oldalon tanítok.

De lépjünk vissza az asztrológiához és az analógiákhoz:

A Bak Plútó, ami még jó sokáig lesz az életünk részese és formálni fogja a világunkat, és az emberi lelkeket és megnyilvánulásaikat, tapasztalataikat és ugye frusztrációs problémáikat vagy éppen lehetőségeiket.

Magának a fő témának mindig a társadalmi rend, a hierarchiák és a törvények mélyreható változásai, valamint a saját magunkért vállalt felelősség, a kötelezettségteljesítés és a sors általános felfogásának változása lesz. Ezen idő alatt a törvény és a norma alakul ki egy hosszútávon működő rendszerben. Összeomlik, ami már nem működik, és egy új rendszer épül a helyére. Ezt sokan nehezen viselik, hiszen nem tudják az érzelmeiket megfelelően megélni, és lesznek akik könnyen veszik, hiszen ők képesek elengedni azt ami már csak teher, ami már nem működik.

Ezért is van ez a sok, a kormányzat ilyen rossz, az a rendszer ezért nem működik, a hatalmon lévők menjenek mondjanak le megnyilvánulás, és persze a világgazdaság is nem véletlen döcög egy ideje.  2008-ban lépett a Plútó a Bak jegyébe, tehát a világgazdasági válsággal kezdődött a történet, és egészen 2025 ig el fog tartani. Szóval még mindig nincs vége a történetnek.

Nézzük a Szaturnuszt. És érdemes figyelni, mert a Bak és a Vízöntő között lépked és így könnyebben megérthetjük a hatását.

Bak Szaturnusz: Megveti a becsvágyat, a kötelességtudatot, a megbízhatóságot a felelősségvállalást.

FÉL: Hogy nem tudja teljesíteni, amit megígért, fél az ellenőrzéstől, a korlátozástól, vagy hogy elnyomják, és ugye fél attól, hogy hosszútávon elköteleződjön.

Amit érdemes ilyenkor kialakítani: Egészséges önfegyelem és felelősségvállalás. Messze és körültekintő célra törés. Józan tisztaság és a valósághű világnézet.

Tehát ne vállald túl magadat, de ne menekülj a felelősség elől. Lépj bele a félelmedbe.

 

Vízöntő Szaturnusz: Megveti a szabadságot, az extravaganciát, az individualitást, a haladást és az utópiát.

FÉL: Az egyedülléttől, az elhagyatottságtól, az alávetettségtől, vagy attól, hogy egyéni sajátosságait kibontakoztassa és emiatt kiközösítsék és ne tartozhasson senkihez sem. Félelem az újdonságoktól.

Amit érdemes ilyenkor kialakítani: Függetlenséget és a személyiség érett és ellazult megélését elérni. Józan viselkedést kialakítani, és persze a valóban hasznosítható újításokat létrehozni.

 

Tehát ha figyeled az embereket most az újabb maszk mizzéria által, már láthatod mi van a háttérben. Ki miért, mit tesz és mit mond.

Aki hibáztatja a kormányt, a saját frusztrációját vetíti ki rá, amit ugye magában kéne elengedni.

Aki a maszk viselés mellett van, sőt durván leszólja a másik embert, esetleg tettlegességig fajul, annak a Szaturnuszával lesznek a problémák. Bak ideje alatt ugye hatalmi korlátozás, hatalomtól való félelem, vagy éppen a szabályok be nem tartása kapcsán lévő félelem. Vízöntőnél pedig jönnek majd az internettől, az újításoktól való félelemek. Nagyon sok variációban.

És kiemelném itt nem a maszk viselés helyessége vagy helytelensége a lényeg, hanem azok az érzelmi hatalmi harcok és félelemből elkövetett negatív érzelem általi kinyilatkoztatások, amik megfigyelhetőek.

Amit tehetsz, hogy figyeled önmagadat, próbálod az érzelmeidet megélni, és amikor azt tapasztalod, hogy a negatív érzelmek a hatalmukba kerítettek realizálod a helyzetet.

Miért félek? Biztos megvalósulhat az a kép amit elképzeltem? Biztosan nincs más lehetőség?

És ilyenkor mindig kiderül, de bizony van másik út, és ezt lehet másképpen is.

Remélem ezzel az írással sikerült picit realizálnod, és látnod, hogy a dolgoknak igen is van értelme, ugyanis ha valaki nagyon fél, végre szembe nézhet a félelmével… igen persze benne is maradhat, de meg van az esély arra is hogy kilép a félelem érzelmi spiráljából, de csakis saját maga által.

Én sok sikert kívánok mindenkinek hozzá, nem egyszerű, sőt nagyon sok energia és akarat erő kell hozzá, mert az emberek környezetében többen vannak akik érzelmileg benne vannak ezekben a negatív érzelmi spirálokban.

 

 

 

 

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!