karmikus fényszögek

A bolygók jegyekben elfoglalt helyük épp annyira fontosak, mint a hozzájuk kapcsolt fényszögek és a deklinációjuk.
A hagyományos asztrológia számomra bekorlátozott, behatárolt. Az űr jóval nagyobb és összetettebb, mint ahogyan azt a hagyományos asztrológia próbálja beskatujázni.
A karmaasztrológia és a gyakorlatorientált asztrológia már tágabb teret ad, míg a transzcendentális asztrológia olyan határokat feszeget, amely a földi dimenziókban nem értelmezhető, magyarázható meg, vagy fogható meg. Az asztrozófia pedig ismét érdekes gondolatokat generál, számolni vele pedig igen nehéz mert túlságosan valóságos, és a legtöbb fizikai folyamatunk ideális esetben írható le földi körülmények között.
Véleményem szerint, azért születtünk a Földre, hogy ebben a dimenzióban éljük meg és próbáljuk meg a céljainkat és a boldogságunkat elérni. Hogy a többi dimenzióban éppen mi van, mi lesz, vagy mi volt, az igazából lényegtelen, hiszen nem vagy nagyon nehezen tudunk hozzáférni. Arról nem is beszélve, hogy a magasabb dimenziókban az idő nem mérhető… stb.

A MOST a lényeg.

Hogy most megoldjunk egy problémát, megéljünk egy kapcsolatot, beteljesítsük a vágyainkat, boldogságot tudjunk megélni és érezzük az örömöt.
Ehhez viszont szükség van arra, hogy tudatosítsd a félelmeidet, aggályaidat és azokat a tényezőket, amiket meg kell tanulnod, képességként kell elsajátítanod, hogy boldog lehessél.
A program már elkészült, pont úgy kapcsolódik be, mint a DNS-d fehérjéi mikor egy bizonyos környezeti hatásra aktiválódik. Csak ez nem a sejtjeidben van, hanem az agyadban elektrokémiai reakciók sokaságában, amik kimutathatóak. Azonban még nem sikerült senkinek sem ezt a programot teljesen megfejtenie.
Persze sok kutatás létezik a lélekről, és hogy valójában tudományosan a lélek, az érzelmek azok az agy szüleményei. Vagy éppen egy magasabb dimenzió kisebb állandója. Ezt még nem tudjuk. De azt már igen, hogy az élet produkál olyan anomáliákat amiket az asztrológiai rendszer jelez.
De ne térjünk el a tárgytól, jöjjenek a fényszögek, amik véleményem szerint nem stimmelnek, hiányosak.

Tartalom

1. Együttállás 0 fok
2. Szembenállás 180 fok
3. Trigon 120 fok
4. Szextil 60 fok
5. Kvadrát 90 fok
6. Félkvadrát, szemi-kvadrát 45 fok
7. Szeszki-kvadrát 135 fok
8. Decil 36 fok
9. Kvintil 72 fok
10. Tri-decil 108 fok
11. Bi-kvintil 144 fok
12. Quindecil 165 fok
13. Bi-szeptil 102,54 fok
14. Szeptil 51,26 fok
15. Novil 40 fok

És mielőtt neki állnék kifejteni a számolásokat, előtte azért, fontos azt is kifejtenem, hogy többféle számolási technikát és megközelítés alapján próbáltam a fényszögeket kiszámolni. És elmondható, hogy egy matematikai rendszerre felhúzható a dolog, de van pár eltérés. Ami a polaritás világában a kiegyensúlyozás világában nem fér el. Ezért is van az, hogy hiányolok fényszögeket a sorozatból.

A módszer: Az egyik módszerrel a 360-nak kerestem meg az osztóit és néztem meg, hogy ha az osztókat beszorzom néggyel milyen számokat kapok.
Ebben az esetben a következő fényszögek hiányoztak a sorozatból: 51.26 ,102.54, 108, 150, 165

B módszer: Egyszerűen fogtam 1-12 a számokat és elosztottam a 360-at az aktuális számmal, így kaptam egy sorozatot. És mivel a pólusnak van ellenpólusa, és mivel 180 ig tudunk a körben kézzel fényszöget ábrázolni, és használjuk az egyszerűsítés elvét, így a már kijött számokat kiegészítettem 180-ig. Meglepően ezzel a sorozattal sokkal több már használt fényszöget kaptam meg, kivéve a 102.54, 165 fokot. Plusz megjelent pár másik fényszög, ami ugyan nem egész szám, mégis hiányzik a számsorból. 2 hiányzik és pluszban 4 keletkezett.
Az ebben az esetben nem indok, hogy tört számmal nem számolunk, mert a most használatos fényszögek között a szeptil sem egész szám. Szóval ez sem indok már. A fényszögek között pedig a legkisebb orbis 2.72, ami elég szoros, de ha úgy is 1-2 fokos orbiszokkal számolunk a programnak ezt már tudnia kellene kezelni. Itt már csak az a kérdés, hogy lehet-e a fényszögeknek külön jelentést adni. Az ennyire apró részletek befolyásolják e annyira az egészt, hogy a rendszerbe bekerüljenek?

fényszögszámítás

C-módszer: Erre már csak mókából néztem rá, hogy a deklinációnak van e köze a fokokhoz. Ami azt illeti rátaláltam a szinusz, coszinusz, tangens, cotangens függvényekre, amely szépen ábrázolja a helyzetet. A szokványos fokok kaphatóak meg velük: 0, 30, 45, 60, 90, 180, 270, 360
Itt csak az a zavaró, hogy a 270 fok kimarad az egyszerűsítés miatt, ami matematikailag okoz problémát, így ha a függvényeket ábrázolnom kellene, akkor nem lenne szabályos. Mondjuk tény, hogy ezek a függvények nem három dimenziósak, hanem csak két tengely alkotja a dimenziók számát. De ami azt illeti, ha a deklinációt nem vennénk figyelembe, maga az asztrológia is síkban ábrázolja az égboltot.

Nem egyszerű megtalálni benne a rendszert az már biztos, főleg ha valaki egy ideális helyzetben szeretné leírni az elméletet. Mindenesetre azért én még gondolkodom a B-módszeren, hogyan lehet a sorozatba bevinni a 11 számot, azaz a 11-es házat, amely a közösséget jelöli, a párkapcsolatok másik pólusát, és a hitrendszer szintén másik pólusát.

1. Együttállás 0 fok

Matematikailag a 0 fok és kör esetében a 360 fok jelenti ezt az állást. Konjukció. Azt olvastam, hogy jelentéstartama szerint kényszerű összeolvadást jelent, vagy máshol egymás mellettet, elnyomást, egymás aktivizálását. Én mindenesetre a továbbiakban is nézem az elemeket külön külön és egyben is a rendszerbe belehelyezve, keresve a mélyebb rétegek anomáliájával való egyezőséget.

Szembenállás 180 fok

Itt matematikailag nincs kérdés, a fél az fél. Egymással szemben egy tengelyen. Mondhatni két pont között a legrövidebb út az egyenes. Tehát ha az energiákat szeretnéd a leghatékonyabban felhasználni, és megismerni, akkor a szembenállás erre egy jó eszköz. 🙂 Főleg azért is mert az ellentétpárja a 0 fok 🙂 De ezzel tisztább látás érhető el.

3. Trigon 120 fok

Ez a szög a 3-mal való osztás esetén jön ki, illetve az ellenpólusa vagy éppen kiegészítője a 60 fok. A trigonra azt mondják áldás, szintézis. Összekapcsolásukkal szép egyenlő szárú háromszögek érhetőek el. Nagyon szépek, viszont azt mondják az erejük kicsi, ha nem töltik energiával, hamar lemerül és nem lesz áldásos. Tehát üzemeltetni kell. Ezt nem igazán értem miért mondják, viszont a megfigyeléseim ezeket a következtetéseket alátámasztották. Egy trigon energiája néha el tud tűnni, ha nem kapcsolódik hozzá valami ami működteti. És ilyenkor mindig a 3 lábú székre gondolok. Stabil, erős tartása van, de ha egyszer megbillented az a szék tuti el fog dőlni egyensúlyozhatsz utána már bárhogyan is. Egy négylábú széknél teljesen más a helyzet, abból van kiút és tanulság is.

4. Szextil 60 fok

Ez ügye a 6-al való osztás eredményeként jön ki, ellentétpárjával a trigonnal. Uhhh képzeljétek el, hogy egy trigon egy szextillel mekkora energiát rejt. Gondolom mindenkinek meg van az oldott oppozíció képe, vagy éppen mikor két oldott oppozicíót raksz egymás mellé. A transzcendentális asztrológia már megalkotta ezeket a konfigurációkat, szóval mindnek van már neve, és jelentése. Felesleges is felsorolni őket. Jelentését tekintve a termékeny harmónia köthető hozzá.

5. Kvadrát 90 fok

A ronda fényszög amitől mindenki fél, nem véletlen kötik hozzá a Szturnuszt, ellentétpárja ugyan úgy 90 fok, szóval nem lehet rajta finomítani vagy más megközelítésből vizsgálni. Jelentéstartama erőfeszítés, kihívás, tanulás. Ábrába való összerendezése során egy egyenlő szárú derékszögű négyszöget kapunk, nem véletlen hiszen 4-el kell osztani a kört, hogy megkapjuk ezt a szögfokszámot. Ismertebb nevén négyzetet. Bárhova mész ugyan azt látod, viszont geometriailag a négyzet egy nagyon egyszerűen számítható dolog, felezésével megkapjuk a derékszögű háromszöget. És megkapjuk a két kvadrát és szembenállás ábráját. Az igazán erőteljes megismerés képességét. Szóval nem érdemes annyira félni tőle, persze nem kellemes a hatása, de nélküle sokkal bonyolultabbá válna az élet. Hiszen ha a test nem jelezne nem fájna mikor baj van, akkor annak hamar halál lenne a vége. Pont ugyan ez a helyzet a kvadráttal is, jelez ha baj van, különben lelki öngyilkosságot követsz el magad ellen.

6. Félkvadrát, szemi-kvadrát 45 fok

Jelentését tekintve termékeny erőfeszítés. A kvadrátnak a fele, tehát a 8-al való osztás eredményeképpen jön létre, ellentétpárja pedig a 135 fok, ami már transzcendens fényszögnek számít. Mindkettőben a termékeny a közös. Amúgy a 8-as egy érdekes szám sokan a végtelent kapcsolják hozzá a folyamatosan megújuló, soha le nem merülő dolgokat. Persze csak ha nézőpontot váltasz és elforgatod a számot és hagyod, hogy szimbólum legyen belőle. Én ezt úgy szoktam egyébként fogalmazni, hogy ez olyan, mint egy pici tüske az ujjban. Nem ártalmas, és ha időben kiszeded, foglalkozol vele, tudomásod van róla, akkor nem lesz belőle hatalmas probléma.

A többi fényszög transzcendentális karmaasztrológiai fényszög, és mivel le van védve, így érdemes a tanítójánál megtanulni, mit is jelentenek pontosan és hogy mi alapján születtek meg a fényszögek.

7. Szeszki-kvadrát 135 fok

jelentése termékeny cselekvés

8. Decil 36 fok

jelentése profizmus

9. Kvintil 72 fok

jelentése tehetség

10. Tri-decil 108 fok

jelentése kreativitás, eredetiség

11. Bi-kvintil 144 fok

jelentése sorsszerű tehetség

12. Quindecil 165 fok

jelentése kényszeres viselkedés

13. Bi-szeptil 102,54 fok

jelentése a sors kézzel való foghatóvátétele

14. Szeptil 51,26 fok

jelentése tisztánlátó képesség

15. Novil 40 fok

jelentése idealizmus

Én a továbbiakban 102,54 fokot és a 165 fokot fenntartásokkal kezelem, habár egy ideje már tesztelem őket, mert szerencsére mindkét fényszög megtalálható a képletemben. Sőt olyan szinasztriában, amely a két Marsot kapcsol össze bi-szeptillel. És közben keresem az általam hiányolt fényszögek jelentését, és helyét a rendszerben.

Amennyiben érdekel a téma, csatlakozz a fórumhoz, és ha esetleg szeretnél tőlem egy személyes fejtést, akkor vedd fel a kapcsolatot velem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük