Ezek az esetek mindig érdekesek, mert egy anomáliát mutatnak. A radix felállításával pedig olyan fontos információkhoz juthatunk, amelyet évezredek óta figyelnek az asztrológusok. Mégpedig milyen álláshoz milyen fizikális hatás kapcsolható. Eddig egészen jól halad az asztrológia ezen tudományos megfigyelése. Már jól tudjuk, melyik analógiához, milyen fizikális megnyilvánulás, vagy energiamintázat tartozik. Azonban a lelki eredetű indíttatásokat, sokan nem látják. Nézzük ebből az esetből mi látható, milyen anomáliák és analógiákat láthatunk.

Nézzük a következő esetet ami szembe jött velem.

Drew Robinson született 1992.04.20 Nevada Los Angeles óra perc nincs megadva, azonban a történetben leírt problémák által a házhelyzetek beazonosíthatókká válnak. Habár így aszteroidákkal TNO-kal, kentaurókkal nem igazán lehet dolgozni, de a főbb analógiák látszódni fognak az eset kapcsán.

A történetről az index írt, itt tudsz utána olvasni: Drew Robinson

Mi is történt. A beszámoló alapján a játékos, nagyon magas stressznek volt kitéve a munkája miatt. Nem igazán volt biztos pont az életében, és egy nagyon erős öngyűlölet alakult ki benne. A családi kapcsolatai katasztrofálisak voltak az ő megélése alapján, és nem igazán tudott senkihez sem fordulni. Kedvese is elhagyta, és ebben az érzelmi állapotban döntött úgy, hogy az általa vásárolt pisztollyal megöli magát.

Nézzük a rendelkezésünkre álló adatokat:

 1. 2020. április 16. este 8 óra meghúzza a ravaszt
 2. 2020. április 17. reggel 7 óra kinyitotta a szemét
 3. 2020.április. 17. délután 15 óra: Órákon át vacillált. Olykor mindkettőt a fejéhez emelte, de képtelen volt dönteni. (telefon-pisztoly), majd készített magáról egy képet és kihívta a mentőket.
 4. 1999-ben, amikor 7 éves volt elváltak a szülei.
 5. 2006 Chad testvérének játékjogát hatalmas ünnepként ünnepelte a család
 6. 2010 első profi szerződés
 7. 2017 április végére TEXAS-ba bekerült
 8. 2018 csípősérülés, hullámzott a teljesítménye
 9. 2019. augusztus 28. kirakták
 10. 2020. január 6 rosszabb szerződés

Ami még fontos, hogy az öngyilkossági kísérlete után kiderült, hogy családjában még két testvérének is szuicid hajlama volt, azonban ők nem jutottak el a cselekvésig.

Most hogy meg vannak az adatok jöhet az elemzés a megfelelő analógiák megkeresése, és az érzelmi és fizikális vonal beazonosítása, illetve a miértek felkutatása.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a mai napig nem tudjuk, hogy mi alakítja ki az anomálikákat és mitől alakul ki az azonos analógia. Azonban a megfigyelések alapján ezek léteznek. Idővel remélem az emberiség rá is fog jönni, hogy mi okozza. Mindenesetre egy dolog megfigyelhető, hogy mozgásban tartja az energiákat, dinamikában tartja a fizikális síkot, ami pedig létrehozza a folyamatos változást és az evolúciót, fejlődést. Nem csak az emberek életében, hanem a világegyetem életében is, vagy éppen az atomok szintjén.

Az érzelmi vonalon mindig az érzelmi tengellyel, a Chironnal, Holddal, Vénusszal szoktam kezdeni a vizsgálódást.

Drew esetében egy Oroszlán Chiron figyelhető meg, ami a nagyon magas önutálata, és értéktelen gondolatai alapján a 2-es házba rakható, amellyel a Napja a 11-esbe helyezhető (közösségben felvállalt szerep és megtapasztalások) Felszálló leszálló holdcsomópontja 1-es 7-es házakba, és amellyel értelmet nyer, az érzelmi magány mint cselekvési irány és az hogy nem fordul másokhoz fizikálisan. Majd pedig a pozitív cselekvési irányban látható a szövegben, hogy a rendszerben a környezetében más családtagjának is volt szuicid gondolata. Az érzelmi tengelye Vízöntő Oroszlán vonalon húzódik 2-8 házhelyzetben. Amiről csak annyit tudunk, hogy Drew többször bántotta érzelmileg a barátnőjét, mert nem találta magát elég értékesnek, és többször próbálták a kapcsolatukat is. A Vízöntő Fekete Hold Lilith könnyedén hozhatja ezt az analógiát. Azonban az Oroszlán Éva pont már nehezebben érhető tetten. Talán annyiban, hogy a kapcsolódás kettőjük között érzelmi alapon nem történt meg, és Drew nem tanulta meg az érzelmi csapatmunka előnyét, de hogyan is tanulhatta volna meg, ha a Chiron energia még erősen sérült volt esetében.

Mi az amit tudunk az Oroszlán Chironról. A Chiron az érzelmi dinamika mozgatója. Pályáját tekintve az Uránusz Szaturnuszhoz kapcsolható. Amelynek analógiás értelmezésében bekapcsolhatjuk a felelősségteljességet és a saját korlátaink átlépését. Olyan érzelmi berögzülést jelent, amelyet előző életeinkből hoztunk. Azaz ez olvasható sok helyen. Azonban én azt a megfigyelést tapasztaltam, hogy nem előző életünkben, hanem a mostaniban elszenvedett érzelmi sérüléseket hordozza (gyerekkorban elszenvedett sérülések, amikor érzelmileg még nincs felelőssége a személynek, hanem a felnőttektől függ), rosszul berögzült szülői mintákat, amelyeket tudattalanul követünk el, ösztönösen, és amikre később ráeszmélünk, hogy pont ugyan olyanok vagyunk, mint a szüleink. És aminek okán az érzelmi játszmáinkat folytatjuk.

Oroszlán analógia esetében ugye a láthatatlanná válik, vagy pedig nagyon is láthatóvá, aki megmutatja magát. Ha visszanézzük a cikkből a következő részletet, meglátjuk az egyezőséget. A gyermek hol szekrényekbe bújt el, hol pedig pucéran bringázott az úton. Családjában megfigyelhető, hogy ő a legkisebb gyermek, amely szintén kialakít egy láthatatlansági faktort vagy éppen egy olyan állapotot, hogy nem igazán fordítanak rá már akkora figyelmet a szülők, mint a többi gyermekre. Az is megfigyelhető a történetben, hogy a nagyobb testvére szintén sportoló, aki jóval nagyobb figyelmet kap. Drew pedig megfelelési kényszerből igyekszik jobb eredményeket elérni, hogy felfigyeljenek rá. Ezt a megfelelési kényszert mutatja, hogy a bátyjával szemben hamarabb beválasztották a profi ligába, és az is látható, hogy a pozíciójának váltakozásai mennyire összefüggnek a teljesítményével, amiben könnyen tetten érhető a megfelelési kényszerből elkövetett cselekvési irány.

Általános analógiában az Oroszlán Chiron:

Érzelmi seb:

Láthatatlannak, láthatatlannak, eredetinek érzi magát. Az az érzés, hogy nem hozhatjuk létre azt, amire vágyunk. Megijedt a segítségtől vagy az elismeréstől, nem elég a „rivaldafény” mindenki számára

Védekező minta, cselekvés:

Bent vágyakozó, de kifelé terelő figyelem. Érvényesítés és dicséret keresése a kapcsolatoktól és a szakmáktól.

Amivel gyógyítható a folyamat, aminek a megtalálásával az érzelmi játszma megszüntethető:

Alkotóként ismerni szívünket: mi vagyunk a kreatív inspiráció és cselekvés edénye és forrása. Mélyebb önszeretet, és a nyílt szívűségből fakadó karizmatikus, sugárzó jelenlét.

Tudom ez kegyetlenül hangzik, de ha jobban belegondolunk, ezzel a cselekvési sorozattal Drew számára sokkal egyértelműbb lett eme feladata, sokkal nagyobb erőfeszítést kell most tennie, hogy megtanulja önmagát szeretni és rájöjjön arra, hogy magában kell keresnie a megoldást, és a megfelelő értékeket.

A 2-es ház analógiája általánosságban pedig a következőt hordozza:

Pénz, személyes vagyon, megélhetés, de ide tartozik, az önbecsülés, önmagam értéke is.

És most hogy megvan a mozgató energia nézzük meg fizikálisan milyen hatások érték Drew-et, aminek hatására idáig jutott. Fontos megemlítenem, hogy a cselekvési mintákban mindig tetten érhető az, ha valaki negatív cselekvési mintát követ, és ösztönösen éli az érzelmeit. Ugye ilyenkor negatív cselekvési mintát visz, nem tudja meglépni a Szaturnuszi, Plútói, Uránuszi feladatköröket, és az érzelmi tengelyében is erősen a nemének megfelelő önző cselekvési mintákat futtatja. Ezekben az állapotokban figyelhető meg a legjobban a stressz, frusztráció, és a tanácstalanság.

 1. Az öngyilkossági kísérlet este 20:00

Ami nem látszódik a képleten, mert ez a program nem kezeli, hogy az Astrea ebben az időminőségben 1 fokon belül volt a Chironnnal, amely 17-én pontosodott be.

Ami még szemet szúr, hogy a felszállóholdcsomópont az AC-re ér. Plútó, Jupiter, Pallas A. a 8-as Bak házban, ahogyan a Szaturnusz is és a Mars is.

Sokan analógiásan a 8-as házzal összekötik a halált is, azonban ennek a háznak van egy másik analógiás megközelítése is, mint a belső motiváció, a belső mély titkaink, az elfolytott érzelmek, és bizony másokhoz való viszonyítási mintáink is ide köthetőek.

Plútó hordozza a lelki frusztrációkat amely a Jupiterrel felnagyítódnak negatív érzelmi állapotban, és most szándékosan nem írtam le azt, hogy lehetőséget ad az átformálása, mert ebben az állapotban a cselekvési irány negatív, így a hozzá kapcsolható fizikális megélés is negatív. Pozitívvá, átformálóvá, akkor fog válni, amikor a pozitív cselekvési mechanizmus megindul a személynél. Amikor a szabad akarat választási lehetőségében Drew úgy dönt, hogy élni akar. ( Radix 6-os ház Nyilas Astrea)

Ez az állás egyébként is nagyon érdekes analógiákat hordoz, hiszen Drew cselekvési iránya egyértelműen megmutatkozik a környezet számára. Egy nagyon pontos leírást kapunk arról mi hogyan történt, és bepillanthatunk abba is, hogy mik voltak az előzmények, mik alakíthatták ki ezt a helyzetet. Az pedig kiváltképp érdekes, mikor a cselekvési tengelyek 180 fokos tranzitállásba kerülnek. Ugye ez az esemény előtt történt meg, tehát a fontolgatási szakaszban, amikor is a személy arról dönt, hogyan cselekedjen. Legtöbbször ezt padhelyzetként éljük meg a negatív érzelmi állapotban. Amikor semmilyen irányban nem tudunk haladni. Minden tettünk kilátástalan. Negatív érzelmi állapotban a leszálló energiák cselekvési irányába akar kapaszkodni. Ebben az esetben ugye a Rák analógiába, azaz keresi az érzelmi biztonságot önmagában, de mivel annyian elutasították, így nem találja meg. És ugye csak megerősítést kap arról, hogy senki sem akar kapcsolódni hozzá fizikálisan, nem találja a helyét a rendszerben. Igen a szakavatott szem jól látja, hogy a felszálló holdcsomópont energetikát is megélte Drew, de ahelyett, hogy ezt pozitív irányban történt volna, éppen hogy fizikálisan eltaszították őt (AC – felszállóholdcsomópont), illetve 7-es Bak felszállóholdcsomópont, nem látja magát a rendszerben, nincsen stabilitás, nincs stabil kapcsolat. Ez a negatív cselekvési iránynak a következménye. Amikor valaki negatív érzelmi állapotban van, a leszállója szerint cselekszik, és a felszállójának megfelelő tapasztalást is megkapja, de negatív karmikus megtapasztalással gazdagodik. Azaz ösztönösen A Rák leszállóval az érzelmi biztonságot kereste, ahelyett, hogy pozitív cselekvési iránnyal, olyan stabil személyeket keresett volna, akik ebben a helyzetben segítettek volna neki abban, hogy a megfelelő cselekvési irányban pozitív megtapasztaláshoz jusson. Azaz a stabil személy megerősítette volna arról, hogy szerethető + megtalálta volna az értékes helyét a közösségben + érzelmileg a mindennapokban hosszútávon gondolhatott volna az érzelmi megélésékre, és rájöhetett volna, hogy ez csupán egy érzelmi hullámvölgy, aminek most éppen az alján van, de holnapra ez változni fog. Ehhez persze természetesen a Szaturnuszát, Plútóját, Uránuszát meg kellett volna “lépnie”. Azaz az ezen energiák, amelyek a fizikális környezetből érkeznek, azokat fel kellett volna vállalnia, és feladatként magára kellett volna vállalni úgy, hogy fejleszti önmagát és alkalmazkodik a környezethez. Természetesen úgy hogy a félelem és frusztrációs érzelmeit tudatosan éli meg.

Illetve érdekes az is, hogy ebben a pillanatban a Fekete Hold Lilith a Merkúrral állt egyben a X-es Kos házban. Azaz az érzelmi tengelyben negatív érzelmi állapotban a férfi úgy érezte a céljai érzelmi eléréséhez cselekednie kell. Az már csak hab volt a tortán, hogy a Chiron ugyan ebben a házban helyezkedett el, és hogy a Junó tranzitja 180 fokban ált 2 fokon belül az Éva ponttal. Amely egyértelműen jelezte a hivatalos társ elutasítását, és a belőle eredő közös érzelmi megélés hiányát, ami csakis azért következhetett be, mert Drew szó szerint ellökte magától a kedvesét.

Ráadásul még azt is láthatjuk, hogy a Szaturnusz közelébe a Hold is közel tartózkodott, ami analógiásan magában hordozza az érzelmi félelemérzeteket.

Nagyon nem volt egyszerű a helyzet, de meg volt Drew-nek a választási lehetősége. Elsőre, rosszul döntött, így fizikálisan meg is sérült. Még szerencse, hogy Halak MC-vel áldotta meg az élet, azaz hagyta, hogy megtörténjen aminek meg kell történnie az életében, és nem csinált újabb erőszakos kísérletet.

2. 2020.04.17 15 óra:

Erre a napra annyi változás történt, hogy a Merkúr Fekete Hold Lilith együttállás 2 fokra eltávolodott egymástól. A Hold ugyan Vízöntőben maradt, de messze került a Szaturnusztól és az Astrea bepontosodott a Chironnal. Ennyi fizikális változás már elegendő lehet a cselekvési irány megváltoztatásához.

Ami azt illeti igen. Az öngyilkosságok nagy része, egy apró átbillentéssel megszüntethető, és pillanatnyilag felfüggeszthetővé válik. Persze hosszútávon kezelni kell, hiszen maga az elkeseredettség bármikor visszatérhet, amint újabb több ponton visszaigazolódó negatív érzelmi állapotban lesz része a személynek. Ezekben az esetekben a tudatosítás a legfontosabb. Átgondoltatni a személlyel a helyes cselekvési mintát.

A dolog szépsége, pedig, hogy 2020.04.29-én, amikor is kiengedték a kórházból Drew-et. A Junójára ráállt a Fekete Hold Lilith, a Plútó retrográd mozgásban a 7-es házába vándorolt vissza, és elkezdhette a kapcsolataiban a szelektálást, az új helyzetek kialakítását. És a karmikus tengely is éppen már a 29 fokon volt, amikor is készülődött az Ikrek-Nyilas vonal megélési cselekvéseire, és lezárta a Bak-Rák vonal cselekvési irányait. Megtörtént a valódi érzelmi biztonsággal kapcsolatos konklúziók lezárása, és megkezdődhetett a kommunikáció. Vagy ugye negatív cselekvési mintával elindulhatott volna az ítélkezés, hogy ki miért és mit tett… de szerencsére tetten érhető a pozitív cselekvési irány azzal, hogy a család többi tagja megnyílt Drew számára, és a barátnője is újra felvette vele a kapcsolatot..

Azért érdekesség képen nézzük meg a többi dátumot is, hogy milyen fizikális hatások érhették Drew-et, aminek eredményeképpen érzelmileg, a negatív érzelmi állapot, és a negatív cselekvési irány felerősödött benne.

Ugye esetében a Vízöntő Szaturnusszal felelősségteljesen kellett volna, olyan kapcsolatot, és szeretet kialakítani a társadalomban. Nem lett volna szabad félnie az egyedülléttől. Ezért is kapta ezt a feladatot, hogy sokan kiléptek az életéből. De analógiásan ide tartozik az is, hogy nem lett volna szabad félnie, hogy a sajátosságait kibontakoztassa. Ennél az analógiánál figyelhetjük, meg a kényszeres önfejűséget és az állandó csökönyös ragaszkodást. És az őrültségeket tesz, hogy ettől különlegesnek látszódjon.

Ebben az esetben a pozitív megélés pont az lett volna, hogy éretten kellett volna kialakítania önmaga megélését, nem pedig egy ideához ragaszkodni. Józanul kellett volna viselkednie, és használható újítást kellett volna bevezetnie. Ebben az esetben ugye az érzelmi tengelyének megfelelően a társas kapcsolataiban kompromisszumot kellett volna kötnie a barátnőjével, érzelem mentesen meglátni az előnyöket, hátrányokat. (Éva Mérleg)

Drew-nek egy Skorpió Plútója van, amely a külső és belső hatalmi törekvések által jelennek meg. Azaz minden alkalommal, amikor hadakozott, hogy hatalmi helyzetbe kerüljön, érzelmi frusztrációt kellett átélnie, amivel negatív érzelmi állapotba került. A helyes irány az lett volna, hogy észreveszi, hogy egy újabb hatalmi harcba keveredett (5 ház) önmagával kapcsolatban, önmaga megvalósításával kapcsolatban, amelynek hatásait mélyen önmagában kereste, és ahogyan az el is hangzott: “Mert utálom magam” Ki gondolta volna mennyire tetten érhetőek ezek az érzelmi megélések… pedig mindig megmutatkoznak, csak jól kell összekapcsolni a megnyilvánulásokat a fizikai hatásokkal.

Uránusz esetében pedig a Neptunusszal összekapcsolva tetten érhető a teljes felelőtlenség, nem volt képes kilépni a komfortzónájából, és meglátni azt, hogy esetében a felelősség kérdése ügyében nem ő az aki dönt, bizony ezzel kapcsolatban mások lesznek az irányadók, és ha nem megfelelő eszközrendszerrel rendelkezik, attól még képes eltanulni másoktól az újításokat, meglátni a rendszert és a felelősségteljes újításokat. Azaz ő döntheti el ki az akit követni szeretne, ki az akit példaképének választ.

Tehát nézzük:

1999 a szülei válásának időpontja:

Ami első ránézésre feltűnik, hogy az érzelmi tengely és a cselekvési tengely egy jegyhelyzetben van. Férfiak esetében ugye a Fekete Hold Lilith azt az érzelmi állapotot hordozza, amihez mindig is vonzódik, és keresi az ideális nőben. Sokszor észrevehető, hogy férfiak esetében ez a női ideál takarja az értékes nőt, akit egyenrangúnak tart magával érzelmileg. Ebben az esetben nagy valószínűséggel egy törés éri Drewe-et, + érdekes hogy Skorpióban a Chiron Juno éppen együtt áll, még az 5-ös házban. Azaz kap egy erőteljes mély érzelmi bántást az értéktelenségével kapcsolatban és a házassággal kapcsolatban + közösségben felvállalt értékek tekintetében veszteséget él meg, és félelem alakul ki benne, és ahelyett, hogy meglátná a közösség erejében a valódi értékeket, nagy valószínűséggel egy trauma képződik benne, és a mindennapokban tovább folytatódnak az érzelmi frusztrációk, mert ezt ő még gyerekként nem képes átformálni. Ő ezeket a hatásokat egyszerűen elszenvedi, és berögzülnek a szülői mintába, amit tovább visz magával a felnőtt életébe, ahol már felelősségteljesen képes formálni az életét.

2006:

Fekete Hold Lilith Az IC-n, Éva pont az MC-n együtt áll az Uránusszal. Chad ugye ekkor kapja meg első profiligás játékát. És Draw példaképként tekint a testvérére. No igen, ilyenkor jön be legtöbbször a családi karma, hogy a család tagjai miért, mi célból vannak egy sorsközösségben. Ebben az időpontban látható, hogy az idősebb fiúgyermek, tényleg megmutatja Drew számára, hogy sorszerűen ki lehet lépni egy megszokott jövőképből, és hogy ő is képessé válhat rá. Az Ic-n helyezkedő FeketeHold Lilith pedig egy erős érzelmi önképet alakít ki Drew-ben. Olyan akarok lenni, mint ő. Az már más kérdés, hogy a Szaturnusz Chiron közeli állapotban van, és valamilyen szinten a rivalizálás felelősségét elhozza vagy éppen rákényszeríti Drew-re, már csak azért is, mert a Chiron együttállásba kerül a Fekete Hold Lilithel. Egy ronda érzelmi játszma kezdődik, ebben az időpontban, amelybe Drew teljesen tudattalanul és ösztönösen bele megy. Ki gondolhatta volna, milyen érzelmi sérülés keletkezik a gyerekben, hiszen látszólag éppen hogy az ellenkezője történik fizikálisan. A fiatal öccs felnéz a bátyjára, azonban érzelmi vonal tekintetében elindul a rivalizálás és bekapcsolódik a további Chiron működési érzelmi játszma. És egy gyermek ilyenkor ezt még nem ismeri fel, nem tud kilépni belőle, csakis a szülők adhatnak át ebben a helyzetben megfelelő eszközrendszert. Habár azért megemlítik a szövegben, hogy Drew fürgébb, és sokkal több mindenben ügyesebb volt már ekkor, és ebben eltért a bátyjától. De vajon azért volt ilyen, mert felismerte önmagában a szikrát, vagy pedig megfelelési kényszerből tette. És a válasz az utóbbi, ugyanis ha már gyerekként képes a Chiron érzelmi működési rendszert stabilizálni és megtalálja a pozitív és negatív érzelmi működéseknek a kulcsát, akkor nem jut el odáig, hogy öngyilkosságot követ el.

2010:

Itt a szokványos fizikális hatásokat látjuk. Az MC-re rátér a Jupiter, a felszállóholdcsomópont az URánusz Neptunusz együttálláson és a X-es karrier házban Halakban egy csoportosulás figyelhető meg, ugyan akkor a Junora áll rá a Vénusz. Igen ebben az évben van arról szól, hogy a szerelmes pár beteljesítené a kapcsolatát, de az előléptetés miatt ezt nem tudják megtenni. És akkor térjünk is rá az érzelmi vonalra, ugyanis a Fekete Hold Lilith a Szaturnusszal áll együtt. Azaz Drewnek felelősséget kellett volna vállalnia az önző érzelmeiért, és nem ártott volna a házassággal kapcsolatos negatív érzéseit is ledolgoznia és feladatként tekinteni rá. Innen egyetlen információnk van, mégpedig hogy nem teljesítik be kapcsolatukat a felek, ami ismét megmutatja, hogy ugyan Drew életében eljön egy jelentőségteljes pillanat, de hagyja hogy a félelme vezesse, ami által negatív érzelmi állapotban a saját érzelmi biztonságát helyezi előtérbe, ahelyett, hogy megtalálná azt, hogy ezzel hogyan is sikerülne közösen együttműködnie a szerelmével. Nem tudja elengedni az érzelmi frusztrációit másokkal kapcsolatban, valószínű a szerelmével kapcsolatban. Plútó 7-es ház Bakban. És a Mars Chiron is tevékenykedik, és jönnek az újabb érzelmi játszmák, amik testet öltenek Drew cselekvéseiben.

2017:

Ezeknek a fizikális hatásoknak jóknak kéne lennie, hiszen előrelépésről számolnak be, de lássuk be, itt már nagyon látható, hogy másokkal kapcsolatban elég erőteljesen jönnek Drew érzelmi frusztrációi, nincs példaképe, akit tudna követni, aki a megfelelő értékeket mutatná számára. Az MC-n elhelyezkedő Neptunusz belső megérzés útján vezeti Drewet, de nem lehet látni tisztán a célját. Ráadásul a hivatalos társsal kapcsolatban elindul egy kardoskodás, és felelősséget kéne vállalni a mindennapokban. Azonban a szövegben a visszajelzésben pont az olvasható, hogy iszonyatosan megterhelte Drew-et a sok fizikai környezeti hatás, amit meg kellett élni. Ezt én csak úgy szoktam hívni, hogy az eddig meg nem tett dolgok, csak nőnek a batyujában és egyre nehezebb terherrel súlyosodnak a személy vállára, hogy vegye észre a fájdalom árán, hogy nem jó helyen van, nem jó eszközrendszerrel dolgozik, és nem a megfelelő cselekvési irányba halad. Szenvedve erősen negatív érzelmi világban ragadva.

2018:

És ezt meg is erősíti a 2018-as év. Amelyben már a lélek annyira betegíti magát a sok érzelmi tehertől amit a batyujában hordoz Drew, hogy fizikálisan megmutatkozik a lelki sérülés és a túlterheltség, frusztráció és félelem, és egyre jobban tetten érhető a viselkedésében a megfelelési kényszer. Fizikális hatásként látszódik, hogy erre ráerősít a Chiron Vénusz együttállás, a karma és az érzelmi tengely újból egy jegyhelyzetben áll, mint mikor Drew szülei szétváltak és amikor már megélt egy traumát. A szülei eszközrendszerét alkalmazva csak egyre mélyebbre kerül érzelmileg. És az élet bele kényszeríti egy olyan helyzetbe, hogy vegye most már észre, hogy ez így nem mehet tovább. Rákényszeríti, hogy vállaljon felelősséget, engedje el azokat a személyeket és érzelmi traumákat, amik őt érték eddig, mert mások másképpen cselekszenek. És a hatalmi harcokban is meg kellett volna látnia, mi abban az ő felelőssége. Nem egy egyszerű helyzet, és ahelyett, hogy az Oroszlán 2-es házas felszálló cselekvési irány által megkeresné magában a teremtő erőt inább elfogadta, hogy egy rosszabb helyzetben játsszon.

2019. szeptember:

Amikor is elbocsájtják. Látható a Szaturnusz leszállóholdcsomópont együttállás Bakban, azaz a félelmek által vezérelt negatív cselekvési mechanizmus visszaigazolásaként, az elbocsájtás, nem pedig egy új lehetőség, amelyben egy nagyobb felelősséget kell vállalnia Drewnek, amelyben valóban a saját érzelmi biztonságát tarja szem előtt és megmutatja a saját gyengeségét. Ez is egyébként visszaköszön a leírt cikkben. Nem merte megmutatni, hogy rni, hogy érzelmileg összetört. Ha ezt akkor megteszi, akkor szintén nem jut el odáig, hogy meghúzza a ravaszt. De mivel a batyuja csak telt tovább és nem volt megfelelő eszközrendszere és érzelmileg már régóta negatív érzelmi világban élt, negatív cselekvési irányban, akkor a külső jelekből egy ösztönösen viselkedő személy képtelen arra, hogy kijöjjön a helyzetből. Erre csak az asztrológiát megfelelően használók képesek, illetve akik asztrológushoz fordulnak. Azok kapják meg eme életfilozófia működési irányait, amelyet, már elég régóta használnak az emberek és régen kiváltságosnak kellett lenni ahhoz, hogy valaki alkalmazza. Nem véletlen kötötték bizonyos érettséghez, mert a tudatosságnak felül kell írnia az ösztönös cselekvési mintákat, amelyek sokszor negatív érzelmi állapotot alakítanak ki és általa negatív cselekvési irányt. Tehát ebben az esetben a jó cselekvési irány az érzelmi állapot kimutatása lett volna a jövővel kapcsolatos tervek és érzelmek átgondolása. A nem megfelelő kapcsolatok elengedése, a más emberekkel kapcsolatos félelmek leküzdése, felelősségvállalás a személyekkel kapcsolatban. És a legfontosabba Chiron Merkúr együttállással a célok megfelelő megfogalmazása és gondolata, a megfelelő irányvonal kitalálása, az érzelmi sérülés begyógyításával, nem pedig annak újra működésbe hozásával, és újra felhívni önmagára a figyelmet, vagy pedig eltűnni teljesen. A lehetőség ott volt, hogy felismerje az érzelmi játszmákat, amellyel önmagát sodorta bele egy negatív érzelmi spirálba.

És mivel a sorsközösségében még nem fejezte be a feladatát, így a sors nem engedte, hogy kiszálljon a fizikális megtapasztalási körből. Folytatnia kell tovább az életét. Azonban nagyobb terhekkel, hogy biztosan lássa a követendő utat. Igen van ilyen is. Hiszen a teljes energia rendszer csak akkor tud működni, ha az alkotóelemek egymás közelében vannak. És ebben az esetben Drew energetikai hatása még szükséges volt, ugyanis a testvére a sorsközösségükben, csak így tudták elindítani a saját folyamataikat.

Nem mondom, hogy egyszerű lesz számára. Mert ha akarjuk ha nem vannak dolgok, amiket meg kell tapasztalnunk. Nem tudjuk elkerülni, ha a fejünk tetejére állunk akkor sem. Viszont, hogy azt szenvedve negatív érzelmi állapotban tesszük, vagy pedig felelősséget felvállalva képességeket kialakítva, az rajtunk áll.

Az asztrológia filozófiai értékrendje lehetőséget ad arra, hogy a fizikálisan körbevevő világból eredő jeleket értelmezzük, és önmagunk formálására használjuk. Persze ehhez nem csak az asztrológiát kell megfelelően értelmeznünk, hanem az érzelmi intelligenciánkat is megfelelően fejlesztenünk kell, hogy meglássuk mások érzelmeit, mások érzelmi állapotait. És önmagunkat is tisztán lássuk érzelmileg, megfelelő helyre tudjuk helyezni a megéléseinket, megfelelően tudjunk lépni.

Ugyanis nagyon nem mindegy milyen sorsközösségben vagyunk, milyen cselekvési módozatokban vagyunk benne, és hogy hogyan reagálunk a minket érő hatásokra.

Ez az elemzés vagy éppen beszámoló mutat egy irányt, jobban segít megérteni a rendszert, és megmutatja a szabad akarat meglétét is. Mert ahogyan Drew életében is meg volt a döntés lehetősége, úgy mindenki máséban is megvan, és hamarabb is meg volt a választási lehetőség, azonban nem foglalkozott vele Drew. Csak észre kell vennie a jeleket és elég bátornak kell lennie ahhoz, hogy merje formálni magát, merjen önmagával szembe nézni.

És bizony ez az év a Chiron éve meg fogja mutatni, ki milyen érzelmi játszmát játszik… és cipelheti tovább a terhét, vagy önként dönthet úgy hogy megtanulja amit meg kell tanulnia.

Köszönöm a figyelmedet.

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!