Az érzelmi intelligencia alapú, érzelmi tengelyt használó asztrológia a külső jelekre a személy viselkedésére és kifele áramló megnyilvánulásaira fekteti a hangsúlyt. Ebből kifolyólag viszonylag könnyedén meg lehet állapítani egy személy érzelmi állapotát, és azt is fel lehet mérni, hogy személyes karma útján, és eszközkészlete tekintetében hol tart, és a kollektív közösség szempontjából milyen szerepet vállalt fel, és milyen kollektív állapotot alakít ki.

Nem célom politizálni, habár tudom, hogy egy a politikában igen kiemelt szerepkörben lévő emberről ha írok, az magában fogja hordozni a politizálást is. A negatív érzelmi állapotban lévő emberek pedig tódulni fognak, hogy ítéletet alkossanak, ráadásul Skorpió érzelmi tengely lévén, nagyon mély nagyon negatív energetikai hatással rendelkeznek, így az alpári stílus nem szokatlan most a megnyilvánulásukban, főleg, ha a Chiron helyzetük a radixban Kos területen van…

Napjainkban kegyetlen érzelmi játszmák zajlanak, de sokan nem veszik észre, hogy benne vannak. Nem veszik észre, hogy ők maguk üzemeltetik ezeket a játszmákat. És ahelyett hogy önmagukat rendbe raknák, ami által ezek a játszmák megszűnnének, inkább a környezetet hibáztatják. Mondjuk nem véletlen, hiszen mindent kivetítünk magunkból másokra. Így tudjuk az érzelmeinket megélni, és fejleszteni, megtapasztalni… csak sokan azt felejtik el, hogy a kivetítés belőlünk származik, nem pedig a másikból. A másik a saját energiáit üzemelteti és a saját kivetítéseit helyezi ránk.

És itt be is fejezném a dolgot, mert és jelzem, minden politikai vagy negatív energetikával közeledő hozzászólást törölni fogok. Ez a felület nem a negatív energiák működtetése érdekében lett létrehozva. Nem is azért hogy teret adjunk a frusztrációink, félelmeink nagyításának és kiélésének. NEM. Ez a felület azért jött létre, hogy szembe merjünk vele nézni, mind a frusztrációval, mind a félelemmel, mind a tehetetlenség érzésével, és ebben segítség lehet ez a cikk. Ha benned negatív érzés van, ha az általam megfogalmazott dolgok benned negatív érzést vált ki, az azért van, mert magadban nem vagy képes elfogadni valamit, mert nem vagy hajlandó észre venni magadban valamit. Hogy észre veszed az csakis rajtad áll. Én most megpiszkáltam, hogy ezt te hogyan értelmezed, mi az ami megfog belőle, az csakis rajtad áll. Az én szándékaimat pedig én ismerem és tudom. Te nem tudhatod, mert nem írtam le.

Jelzem mindenki számára a pozitív megközelítési cselekvési vonal Ikrek tengelyen -Nyilason a leszálló. Így ha pozitív érzelmi állapotban vagy, akkor az írás gondolkodtatni fog, kérdések fognak megfogalmazódni benned, és a helyes cselekvési irány a beszélgetés, NEM az ítélet, vagy a gondolkodás nélküli vélemény. Az érzelmi tengely Bika-Skorpió vonalon van. Így az érzelmek megélésében a pozitív megélés a fizikálisan megteremtett érzelmek megélése. Azaz egy fizikálisan élvezendő megélés hozhatja el a pozitív érzelmi állapotot, nem pedig a mély, szabadjára engedett érzelmek, amelyeknek nincsenek határai, és kegyetlenül titkok nélkül megmarja az embert. A jó irány a teremtés, az érték létrehozása.

Tehát megmutatom mit látok, milyen összefüggések figyelhetőek meg Orbán Viktor viselkedése, a rá jellemző viselkedési minták alapján és hogy miért ilyen a kollektív hangulat, és miért ilyenek az intézkedések, amilyenek.

Mikor ránéztem a képletre döbbenve tapasztaltam meg, amit annak idején nem értettem Orbán Viktor hivatalos tájékoztatója során. Most már értem 🙂 Nem teszem közkincsé a megfigyeléseimet, mert azok személyesek és csakis az érintett félre tartoznak.

De nézzük mi az ami látható asztrológiailag, és az elmúlt két évben megfigyelhető volt a döntéshozataloknál, és mi az ami látható és megfigyelhető a mostani kommunikáció és válságkezelésnél.

A 2019-2020 as évben nagyon erőteljes leszállóholdcsomópont energiáknak, Plútó, Szaturnusz hatásoknak volt kitéve mindenki, ezek is a Bak életterületen kulminálódtak. Idén ez változik, hiszen végre a Szaturnusz Vízöntőbe lépett, és a Jupiter is tovább halad az égövön. Ez számunkra jó hír, azonban Orbán Viktor életében még nagyon nincs itt az ideje a pihenésnek… nem véletlen nincsenek még enyhítések, és nem véletlen figyelhető az meg, hogy a járványügyi intézkedések hatására a kollektív tudat, a Magyarországon élő emberek többsége még mindig negatív érzelmi hatásban szenved. Frusztrált, korlátozva érzi magát, és kitörésre kész, de nem lép, csak forrong. Aminek nem lesz jó vége, mert a 2021-es évben több Szaturnusz Uránusz kvadrát is bepontosodik, aminek hatására olyan megmozdulások indulhatnak be, amelyek nem lesznek kedvezőek, főleg, mert negatív érzelmi állapot mozgatja. Ami az ösztönös viselkedési mintákat fogja felerősíteni, aminek következtében pedig az érzelmi játszmák még erőteljesebben fognak lecsapni…

Tehát Orbán Viktornak a cselekvési iránya Rák-Bak vonalon található 10-4 házban. Ami azt jelenti, hogy ha azt tapasztaljuk a miniszterünk cselekvési irányaiból, hogy a saját biztonságát növeli, a saját érzelmi biztonságának kiépítése a cél hatalmi eszközöket felhasználva, akkor az ösztönös viselkedési mintáit éli és negatív viselkedési mintát és dinamikát erősíti a kollektív tudatban. És a közösség bizony negatív érzelmi állapotba kerül. Azonban ha a cselekvési irányában azt látjuk, hogy érzelmi gondoskodás a célja, de nem negatív cselekvési mintában, akkor lassan észre vehetjük a kollektív tudat pozitív tudatállapotát is. Mert ilyenkor az emberek támogatóvá válnak, tudatosabbá, és a közösség többsége pozitív élettapasztalatokat tud megélni.

Kihangsúlyoznám, hogy az hogy valaki negatív ösztönös cselekvésben van, vagy pedig pozitív tudatos viselkedési mintában van, az sokban függ attól milyen emberek veszik körül, milyen emberekkel veszi körül magát tudatosan a személy, és hogy a szülői minták esetében mit tanult meg, mi a normális számára. Illetve sokat számít az is, hogy hogyan fejleszti magát az ember tudatosan érzelmileg. A problémákat a szőnyeg alá sepri, vagy pedig hajlandó velük szembe nézni. Hajlandó e megküzdeni magával. Azonban az általánosságban elmondható, hogy a működési mechanizmusokban sokszor egy ember is képes elindítani a változást, de jóval nehezebben indul az a változás, alulról a tömegből, mint felülről az irányító vonalból… Persze a változás szempontjából ez sokat nem számít az egység dinamikájában… csakis az emberek megéléseiben van ennek szerepe….

Ami azt illeti mindkét érzelmi mintát meg lehetett figyelni a miniszterelnökünknél, most jelenleg és ezek annyira szemet szúrtak, hogy nem lehetett nem észre venni. Egy 8-as házas Bika Vénusz és Bika Merkúrja van Orbán Viktornak. Pontosan tudható volt, milyen fizikális hatások látszódnak majd a miniszterelnökünk testén, ha a céljait a közösségért felvállalt céljait nem tudja megvalósítani, nem tudja elérni és ösztönözni a pozitív megtapasztalásokat, mert annyi negatív hatás éri, hogy az ösztönös negatív viselkedési mintákat tudja csak működtetni. Ebben az esetben egy Rák 10-es házas felszállóholdcsomópontról beszélünk, ahol a cselekvési irány az érzelmi gondoskodás, a Nap Ikrek 9-es házban, amely pozitív megélésnél a tág, logikára épülő világkép kialakítását szorgalmazza, és 2-8 vonalon mozog az érzelmi tengelye Skorpió Bika vonalon. Amelynél a lényeg, hogy ismerd meg magadat, tud ki vagy és ha tudod ki vagy dolgozz magadon, hogy a megfelelő értékeket tud képviselni. Ösztönöz arra, hogy ne félj a változástól, és hozz az életedbe újításokat, logikát, testvéri szeretetet, szorgalmazza a közösségi szemlélet.

A lényeg a lényeg, ha a miniszterelnökünk a pozitív érzelmi állapotában tudja megélni az energiáit, akkor a cselekvési mintái, a céljai elérésnek cselekvései egyértelműen tükrözni fogják az érzelmi biztonság kialakítását, és kollektív szinten pontosan ezt is fogja szorgalmazni a közösségben. Aki vissza emlékszik a fiatal éveire a cselekvési irányaira könnyedén tetten éri ezeket az akkor még igen tiszta visszacsatolási energiákat (családok védelme, az új családi adózási forma bevezetése). Manapság már ezeket az energiákat nehezen lehet észre venni, és eléggé burkolt formában érhetőek tetten. Nem egy cselekvési mintában észre vehető már a negatív cselekvési minta is, azaz a Bak ellentmondást nem tűrő, szabályozó, hierarchiára épülő, sokszor értelmetlen, tekintélyt parancsoló, kemény, mozdíthatatlan, sokszor érzelem mentes cselekvési irány. (Ez van, sokaknak betett a Bak Plútó és a Bak Szaturnusz, és hozta a kegyetlenebbnél kegyetlenebb feladatokat, hogy aki még mindig nem volt képes észre venni, min kell változtatnia az érezze a fájdalmat és a fájdalom hatására változtasson, ha már szabad akaratából nem tette meg.) Ami engem elszomorít, hiszen a célom az, hogy minél több emberrel megismertessem a pozitív cselekvési mintáit, megmutassam a megfelelő eszközrendszerét és rávilágítsak, hogy igen is létezik az a személy akit elképzelt magáról, csak készen kell állnia rá. Szóval nem egyedi a helyzet, de térjünk vissza Orbán Viktor képletére. Mert az ő megnyilvánulásai és döntései nagy kihatással vannak az országra és általa Magyarországon élő emberekre.

A képletben látunk egy Szűz Plútót, Szűz Uránusszal és egy Vízöntő Szaturnuszt, Halak Chiront Skorpió -Bika érzelmi tengelyt és ugye egy Rák-Bak karma tengelyt, Ikrek Nappal. Nagy vonalakban, mert ugye több minden is látható a képletben. Azonban mivel nem mély képlet elmezést csinálok, hanem csak egy egyszerű érzelmi intelligencián alapuló asztrológiai elemzést, így ezeket a fő pontokat érdemes megvizsgálni, amelyek egyértelműen vissza tükröződnek a cselekvési mintákban és ezáltal a kollektív érzelmi állapotban. Ezek az energiák mindig tetten érhetőek, annyira erőteljesek egy személyiségben.

Most egyenként leírom általánosságban, hogy ezen energiáknak milyen megnyilvánulásai vannak, hogyan nyilvánulnak meg, hogyan érhetőek tetten egy személyiségben. Kihangsúlyozom ez még csak egy analógia, és nem fedi Orbán Viktor energiakészletének eszközrendszerét, nem is minősíti, csak azt tárja fel, hogy milyen visszacsatolási energiákat közvetít.

Szűz Plútó:

Az átalakulás témái: “a munkafeltételek mélyreható és radikális változása az egészség felől megközelítve, valamint az ökológiai problémák következtében.”

Mi által tapasztalja meg a tehetetlenséget:

” a társadalomba való beilleszkedés és integráció szükségessége”

Plútó a 11-es házban = hatalom a barátságban

erőssége: “a megesküdött barát. Több egyezmény, mint barátság. Az az érzése van, hogy karmikusan van összekötve barátjával, és jóban rosszban ki kell tartania mellette. Hatalmi és tehetetlenségi tapasztalatokat, mély átváltozásokat él meg a baráti élmények révé. Hajlamos titkos szövetségekhez és mágikus körökhöz csatlakozni.”

Problematikája: ” a félelmetes barát. Nehéz barátságok sötét alakokkal. Problémák a barátságban szexuális feszültségek miatt. Fennáll a visszaélés, függőség, zsarolás, erőszak és hatalmi harcok veszélye”

forrás: Hajo Banzhaf -Anna Haebler: Kulcsszavak az asztrológiához

A megfigyeléseim alapján aki Szűz Plútóval rendelkezik és a frusztrációnak teret enged az érzelmi megéléseiben sokszor válik fizikálisan hipohonderré. Frusztrálja az egészségügyi helyzet, frusztrálja a testtel kapcsolatos bármilyen állapot. A COVID járvány ezeket a hatásokat felerősítette, így akik engedtek ezen frusztrációs hatásoknak, ahelyett hogy azokat megfelelően átformálták volna igen frusztráltakká váltak és nagyon könnyen negatív és ösztönös viselkedési mintába kerültek. Azok a működési minták pedig sosem átgondoltak és nem eredményeznek pozitív kollektív tudati állapotot.

Mi volt Magyarországon ebből megfigyelhető, és milyen intézkedések zajlottak? Elég hamar bevezették a korlátozásokat, konkrétan az egész gazdaságot leállították, karantént vezettek be, a közösségi érintkezéseket megszüntették. (Magas frusztrációs és félelmi érzés figyelhető meg az intézkedések hátterében) A többibe nem megyek bele, akik a további gazdasági intézkedéseket szeretnék tovább vezetni asztrológiailag láthatják az irányt… Sajnos túl nagy volt a negatív érzelmi állapot, és tudatosan nem lett formálva, nem lett kezelve megfelelően, nem volt meg hozzá a megfelelő eszközrendszer. De ahogy mondtam nagyon erős volt a hatás, lássuk be egy leszállóholdcsomópont Sztaturnusz találkozás a Bakban, majd leszállóholdcsomópont Plútóval, aztán pedig ugye a 2020 januárjában Szaturnusz Plútó együttállás a Nappal… igen erősen elindította a folyamatokat, és a világ nem állt készen arra, hogy a régi nem működő struktúrákat eldobja és átformálja… Ehhez fájdalomnak kellett jönnie… Nagyon sok érzelmi fájdalomnak, hogy változzanak a dolgok… amik változtak, de ott van az a de, nem önként, nem velvállalva, hanem fájdalmak árán, és ez a változás még nagyon nem teljes, a régi rendszer még mindig itt van, itt lebeg a fejünk felett, és itt nem kormányokra gondolok, hanem működési mechanizmusokra, az értelmetlen hierachikus rendszerre, amely megkövesedett és még legalább 20 évig fogjuk keményen csákjákkal bontani, hogy át tudjuk formálni. És ezt tehetjük gyorsan önként szenvedés nélkül, vagy szenvedve jó hosszan… Meglátjuk mi lesz…

Tehát összességében megállapítható, hogy Magyaroszágon a kollektív érzelmi állapot erőteljesen frusztrált volt. Nagyon sok közösségi poszt született, de ha csak a MÉM-es kommunikációt figyeljük meg, ami ugye az “igazság” vicces formában való közlése, bizony nagyon erőteljesen jelen volt ez a frusztráció, és a rossz hírem, hogy még mindig tetten érhető. Megjelentek a harmadik hullámmal kapcsolatos MÉM-ek is… úgy hogy közben az ország elvileg nyit… tehát ezen frusztrációs hatásoknak csökkennie kellene, de helyette inkább ismét erősödnek a negatív érzelmi megnyilvánulások. És mivel Bak Plútó energia hatások vannak, így bizony a rendszerrel kapcsolatban vannak ezek a frusztrációs hatások. (Bak analógia) És a cél nem is ezeknek a hatásoknak a megszüntetése lenne. Ugyan már ne legyünk naívak, még vagy 20 évet a Plútó a Bakban fog haladni. A cél ezen frusztrációs hatások mennyiségének csökkentése lenne, az érzelmi átformálás által. (A mostani idősávban ahogy jeleztem Ikrek felszállóholdcsomópont, Vízöntő Szaturnusz, Bika Uránusz és a Chiron tudatos felismerése) Azonban amíg az országot irányító vezetőink ezeket a negatív hatásokat erősítik a mostani visszajelzések alapján, addig a kollektív közhangulatban ezek nem fognak csökkenni. Így aki mozgatja a szálakat, annak érdemes lenne átgondolnia, mit is szeretne elérni. Frusztrált negatív emberekkel szeretné körbe venni magát, vagy olyan emberekkel, akik képesek a frusztrációs érzelmeiket átformálni, és az átformálás útján olyan újítást létrehozni, ami a régi elavult érzéseket már nem tartalmazza… Kemény munka, egy személynek is, nem hogy egy kollektívában elérni… de nem véletlen vagyunk összekötve egy társadalommá, és nem véletlen az a vezetőnk aki… Bak leszállóholdcsomópont… és mázlinkra az a Plútó már nem fogja többet piszkálni a leszállóholdcsomópontot, helyette a Halak Chiron kerül most terítékre, aminek sokkal nehezebb a felismerése és megfel működési dinamika beállítása.

Nézzük a Szűz Uránuszt:

Erőssége, miért küzd: ” A tudomány és a tanítások szabadsága, a nevelés szabadsága.

Problematikája: “Úgy érzi felül emelkedett a hétköznapok szükségletein, nem alkalmazkodik”

“11-es házban: Az őrült barátság.

Erőssége: a különös barát. Az önfejű, eredeti, az egzotikus barátságokat keresi. Termékenyítőleg és ösztönzőleg hat másokra. Mindig nagyon független és egyéni marad. Szigorúan elutasít, minden barátsági rituálét. Valójában nem tudja elkötelezni magát egy barátságra, de önszántából egy egész életen át jó barát lehet. Szabad kapcsolatokat keres szellemi rokonokkal, mint pl a világtestvériségek.

Problematikája: az állhatatlan barát, a különc. Kiszámíthatatlan és nem képes alkalmazkodni a barátságban. Barátja igényeivel szemben teljesen süket és vak. Akkor jön és akkor megy, amikor neki tetszik, és ezzel nem csak gyakran változó barátait fárasztja ki.

Szerepe a csoportban: a különc, az örök kivétel, a bujtogató.”

forrás: Hajo Banzhaf – Anna Haebler: Kulcsszavak az asztrológiához

Emlékeznek kedves olvasók régen Orbán Viktor milyen dolgokat hangoztatott és mit tett az oktatással? Én igen. Nagyon sok diák tudott magasabb oktatásban részt venni, mint ahogyan azt a társadalmi hovatartozása engedte volna, nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy sok értelmiségi legyen Magyarországon. Aztán valami nagyon megváltozott, de azért a beragadt diplomákat mégis kiadták. És volt egy idő, amikor egyik gyermekéről nagyon sokat írtak, hogy milyen különleges egyetemre jár… a párhuzam meg van pozitív negatív megtapasztalással is.

Szándékosan nem írok összefüggéseket, mert nem célom a párhuzamokat kielemezni. A célom az csupán, hogy elgondolkodtassam az olvasót arról, hogy megfigyelje a cselekvési irányokat, a már megtörtént események kapcsán és szélesebb képet kapjon azok értelmezésének tekintetében, hogy az érzelmi intelligencia használatával tudja érzékelni és értelmezni az eseményeket. Persze az én szemüvegemen keresztül. Így az, hogy ezt ki hogyan értelmezi, az csakis magán fog múlni, hogy kinek miben kell még fejlődnie, és hogy az írásom milyen hatással van rá. Én pedig a reakciók alapján látni fogom ki hogyan reagált, mit szűrt le, mi volt az ami megfogta, mi volt az ami foglalkoztatja, és amivel dolga van még.

És akkor jöjjön még a Vízöntő Szaturnusz:

“Tiltja vagy megveti: a szabadságot, az extravaganciát, az individualitást, a haladást az utópiát.

Küszöbe: Félelem az egyedülléttől, az elhagyottságtól, az alávetettségtől vagy attól, hogy egyéni sajátosságait kibontakoztassa és emiatt kiközösítsék és ne tartozhasson senkihez sem. Félelem az újdonságoktól.

Kényszere: Beteges önfejűség és állandó csökönyös ragaszkodás minden extra dologhoz. Őrültségeket tesz, hogy különleges legyen. A reformok megszállottja

Felszabadítandó: Függetlensége és egyéni mivolta érett és ellazult megélése. Józan viselkedés minden kísérlettel és újdonsággal szemben. Feltaláló vagy felfedező, aki valóban használható újításokat hoz létre. “

A radix képletet figyelve Orbán Viktor életében már a második visszatérés fog bekövetkezni. A szaturnuszi visszatérések mindig felelősségteljes feladatokat tesznek elénk. A meglépésük sosem egyszerű főleg, hogy meglépésükhöz elengedhetetlen, hogy egy érzelmileg érett személyiség alakuljon ki, hogy Orbán Viktor esetében ez hogyan alakult nem tudom megítélni, azonban megnézhetjük a múltban mikor volt az első visszatérése és hogy akkor milyen hatások érték és arra hogyan reagált. Ugyan ez lesz a helyzet a második visszatéréssel is. Az érzelmi állapotát, és a tudatos illetve ösztönös viselkedési mintáit csakis a cselekvési minta után tudjuk megítélni és elemezni.

Tehát az első visszatérése 1993 február környékén volt. Nézzük a “nagy kereső” milyen találatokat ad erre az időpontra Orbán Viktorral kapcsolatban.

Egy videó 1993 nyaráról az elhíresült Szárszói találkozóból: https://www.youtube.com/watch?v=O3j_Mchzopg

Ebben az időpontban egyébként a Szaturnusz a Vízöntőben. Jól látható a felvételen a gyors beszéd a nyílt fürkésző tekintet, ami figyeli a reakciókat, és az, hogy ki merte nyilvánítani a gondolatait.

Az 5-ös házas Szaturnuszról általánosságban érdemes azt tudni, hogy az egyén fél önmagát megvalósítani, önmagáért felelősséget vállalni és Vízöntő energia analógiájában, szabadon, egyenlően és testvérien felvállalni magát.

Ha a személy hagyja hogy a félelem irányítsa, akkor a személy úgy érzi, hogy annak érdekében tesz, hogy a félelme ne következzen be. De ahelyett, hogy a félelmet feladatként látná, és bátran felvállalja magát, helyette hagyja hogy a félelem irányítsa és pont az fog bekövetkezni amitől félt. Ebben az esetben ugye az önmegvalósítás és önfelvállalás félelmét kell tetten érni. És tetten is érhető, még pedig az, hogy Orbán Viktor kiáll és felvállalja magát és a gondolatait, azonban nem úgy ahogyan azt eredetileg szerette volna.

És asztrológiailag gyönyörködöm a videóban, hihetetlen, hogy egyes vádakra, hogyan zár Orbán Viktor, majd pedig, arra hogyan reagál. Kár, hogy a negatív hatásoknak engedve, amik őt szándékosan érik, fogalmazzunk úgy hogy karmikus feladatként, nem tudja teljesen meglépni. De a beszédet végighallgatva és látva a további metakommunikációs viselkedési mintákat, azért sikerült mégis meglépnie, sikerült felül emelkednie a negatív hatásokon, persze nem úgy ahogyan azt szerette volna, így biztos képződött benne jó pár negatív megtapasztalás is. És itt most tényleg nem érdekel a politika, csupán asztrológiai megközelítésből vizsgáltam a környezeti hatásokat, és elemeztem a kifele áramló cselekvési mintát, ami megmutatta, hogy a személy mennyire viselkedik ösztönösen negatív érzelmi állapotban és ezáltal a közösségben hogyan erősíti ezt az érzelmi állapotot (motivál vagy provokál), illetve mutatja meg az akkori eszközrendszerét. Azaz, hogy a céljai elérésében mennyire képes elérni azt ami a valódi céljait szolgálja vagy pedig negatív energetikával milyen tapasztalatokat szerez meg. És azért nem mindegy ez a kérdéskör, mert nem mindegy hogy pozitív érzelmi állapotban nyugodtan kezd el valaki elindítani egy cselekvési irányt, vagy pedig frusztráltan, félve negatív érzelmi irányban negatív megtapasztalással indít el egy cselekvési irányt, és milyen megtapasztalást gyűjt be.

Kiáll, nem érdekli, hogy különc, fura, felvállalja a nézeteit, nem íjjed meg a provokációtól(ami gyönyörűen látható asztrológiailag és metakommunikációlag is a videóban. Figyeld a fejbólintást, figyeld a körömrágást, és figyeld az újbóli felszólalást, és a későbbi beismerést, mely szerint igen is érhetik ilyen hatások), ugyan az érzelmi játszmákba bele-bele megy, de látva a képletet az a Nap-leszállóholdcsomópont együttállás nem volt elkerülhető, de szépen kijött a Nyilas felszállóholdcsomópont cselekvési iránnyal, és így a kommunikációt pozitívan tudta elkönyvelni összeségében. Persze ez csak külső szemmel néz így ki a teljes érzelmi megélés nem volt ennyire tiszta.

Érdekes az is, hogy a témát nem felejtik el és úgy néz ki, hogy az ellenzék ebben a videóban negatív potenciált lát, ami tudjuk jól, hogy valójában az ellenzék érzelmi megéléseit tükrözi vissza, és ha visszatekintünk a múltra, tudjuk jól miről is van szó. A lényeg, hogy asztrológiailag ezeknek a történéseknek is nagyon fontos szerepük van, úgy szoktam csak egyszerűen hívni, hogy az érzelmi batyu, amit cipel magával a szülött, és hogy mekkora batyut akar vinni magával, az csak tőle függ. Hiszen egy múltból felhozott esemény könnyedén rávilágít arra, hogy milyen cselekvési irányba tartunk. Illetve megmutatja azt, hogy aki felhozta a témát, annak milyen negatív ösztönös cselekvési mintái vannak. Ez a “legszebb” a kommunikációban… ez egy kétélű fegyver… és aki jól ismeri az érzelmi intelligenciát, illetve a megfelelő metakommunikációs elemeket és visszajelzéseket, könnyen tudja ellenfele ellen fordítani saját fegyverét. Azonban ebben az esetben nem sikerült, mert nem a hovatartozás volt a lényeg, ahova sarokba akarták szorítani, hanem a célok, amiket meg akar valósítani.

A témában 2008-as 2015-ös 2018-as cikket is találtam, ami visszahozza mindegyik alkalommal a Chiron témát, és az érzelmi játszmákat, amellyel a személy könnyedén kizökkenthetővé válik, ha nem tudatosan formálja magát és az érzelmeit. Fogalmazzunk úgy, hogy Orbán Viktornak kemény érzelmi játszmákkal kellett szembe nézni ezekben az időszakokban, de nem csak azokkal amik a környezetéből jöttek, hiszen maguk a játszmák asztrológiailag azt hivatottak szolgálni, hogy a lélekben a szégyenérzetet vagy éppen a megfelelési kényszert és az érzelmi sérülést kapcsolják be, ami által elindul egy ösztönös működési cselekvés. Ami lehet ösztönösen negatív és ezáltal fájdalmat generál a szülöttben vagy pedig lehet tudatosan pozitív, ami egy feladattá válik és aminek megoldása során a személy olyan eszközrendszert szerez meg, olyan tulajdonságokat épít ki magában, amellyel képessé válik a tudatos megtapasztalásokra és képes azokat befogadni, és nem utolsó sorban érzelmileg nem fájdalmat, hanem boldogságot él meg. Erre egyébként majd visszatérek később, mert az idei évben kiemelkedő szerepe van a személyes tudatosodási hatásoknak (Chiron) és az ösztönös viselkedési minták tettenérésének. A lényeg a lényeg, hogy ezen környezeti tényezők arra késztették a miniszterelnökünket, hogy nézzen szembe önmagával, és ismerje fel önmagában, hogy a bántás az érzelmi bántalmazás, amit a közösségtől kapott, abban Ő személyesen hol foglal helyet. Mi az ami dinamikában tartja ezeket az érzelmi bántásokat, kemeléseket, mik azok a cselekedetei, amik miatt ő maga idézte elő ezeket a bántásokat ösztönösen. És nem rossz szándékból, hanem ösztönösen. Ez egy nagyon kemény téma alapjáraton is, de kollektív működési mechanizmusokban még összetettebb tud lenni. Azonban nem véletlen ilyen mértékű volt ez a dolog, hiszen Halak Chironról beszélünk. És később ezt is kifejtem általánosságban, és akkor talán többeknek érthetővé válik, hogy a negatív érzelmi állapot az ösztönös viselkedési minta megélése hogyan történhet tudatosan a Halak Chironnal rendelkező embereknél. Illetve miért olyan kiemelten fontos a miniszterelnök életében a csoportos fellépés, és az érzelmi dinamika.

2008. febr: INDEX: “1993 február 14-én Orbán Viktor Kaposváron nyilatkozott arról, hogy a környező országoknál kedvezőbb helyzetben vagyunk, mert a …” Szaturnusz Neptunusz együttállás, Merkúr Ceres együttállás Bika 8-as házban, Szaturnusz retrográd a Szűzben Uránusztól 3 foknyira orbiszon belül visszatérésre, érzelmi tengely Skorpió Bika tengelyen. Éva pont a Bikában 8-as házban, amely visszatérésben volt a radixban.

2015. febr. ATV: “Orbán Viktor úgy érezte, csapdába csalták az 1993-as Szárszói Találkozón, amikor Gyögy Péter esztéta váratlanul nekiszegezte a kérdést: mi … ” Halak Chiron visszatérés, Jupiter leszállóholdcsomópont 7-es ház, Plútó Fekete Hold Lilit együttállás

2018.jan: INDEX: “1993. január 11-én a Fidesz eladta az állami MKB Banknak a Váci utcai … És mellesleg például Orbán Viktor apjának kezébe tudta juttatni a …” Halak Chiron Neptunusz, karma tengely lezárásban az Oroszlán – Vízöntő tengelyen, Uránusz retrográd a Bikában, Szaturnusz a 3-as házban Bakban. A Plútó 4-esben a Leszállóholdcsomóponthoz közel orbiszon belűl 4 foknyira.

2018.szept.: 444: “Íme a videó, amin Orbán Viktor végleg szakított a magyar liberális értelmiséggel. 1993-ban a Fidesz elnöke először és utoljára látogatott el …” A karma tengely és az érzelmi tengely együttállásban volt, azaz az érzelmek és a cselekvések egy irányban voltak. Az oroszlán analógia a csoportos együttműködést és a leszállóholdcsomópont energiákat erősítette volna, míg az önérzet a felszállóholdcsomópont energiát mutatta. Nem tudom erre a 2018-as eseményre Orbán Viktor hogyan reagált, mit tett a választások után, és miután megnyerte a választásokat, nem is értem ezt miért tették még ki, de valószínű, aki kirakta nem számolt azzal, hogy ez csak erősíteni fogja a megítélést, nem pedig gyengíteni, vagy pedig éppen ez volt a cél… ki tudja…

De száz szónak is egy a vége, a szaturnuszi hatások gyönyörűen tetten érhetőek és láthatóak, és meglátjuk, hogy a második visszatérés alkalmával, amikor is a batyu újra kipakolódik, mi fog kijönni, és az hogyan lesz kezelve a meglévő eszközrendszerrel, és hogy milyen hatással lesz a kollektív közösségre

És hogy látható legyen a fő csapásvonal. Az általánosságban elmondható, hogy a pozitív megtapasztalás csak akkor jön el, ha a feladatainkat meg tudtuk lépni, itt ugye első sorban a Szaturnuszról beszélek, hiszen a Plútó és Uránusz energiák a 2018-as választás után fejtették ki erősebb hatásaikat.

Íme a 2018-as beszéd, amelyben megnyerte a választásokat: https://www.youtube.com/watch?v=XSelW7Pvsf4&feature=emb_logo

Mi az ami tetten érhető: Oroszlán felszállóholdcsomópont 10 11 ház határán pozitív megélésben, amely visszacsatolja a pozitív megtapasztalást. Fontos kiemelnem, hogy ezek a megélések, csak akkor élhetőek meg, ha a személy eddig az élet által hozott feladatait meglépi, és nem engedi, hogy a félelmei, frusztrációi és önmaga korlátozása akadályozza a megtapasztalásai megélésében. Íme egy Oroszlán felszállóholdcsomópont megélés Rák radix felszállóholdcsomóponttal.

És joggal kérdezi az olvasó, hogy akkor mégis mi történt 2018 és 2020 között, miért lett a kollektív érzelmi állapot mégis többségében negatív, ha még 2018-ban többségében pozitív volt.

A kulcsszó a többségében rejlik, illetve abban, hogy már nem a szaturnuszi energiákban kellett új eszközrendszert kialakítani Orbán Viktornak és a kormánynak és ezáltal húzva maga után a kollektívát, hanem bizony formálniuk kellett volna, lépést tartani a környezeti hatásokkal, és a megfelelő eszközrendszert bevezetni… és nem mondom hogy nem kezdték el, vagy nem lépték meg, mert valami történt…. de ahogy mondtam a fájdalom árán, vagy nyomás árán meghozott változtatások és a szabad akaratból megtett változtatások között hatalmas a különbség.

És ugye megszületett a rendkivüli jogrend -> negatív Bak energetika… ezt nem lehet kimagyarázni, még ha az is volt az ok, hogy mások megvédése érdekében… a védelem mindig negatív energiát fog szülni, ha valakinek védekeznie kell egy rendszer ellen, az ösztönös viselkedési mechanizmus… ahogyan az ezen idő alatt született ítélkezések és jogrendbeli cselekvések is negatív érzelmi állapotban születtek. Kiemelném nem vitatom a rendelkezések helyességét vagy helytelenségét, csak azt mondom, hogy úgy lettek meghozva, hogy negatív érzelmi cselekvésben, amelynek sokszor az a vége, hogy negatív cselekvést és negatív érzelmi állapotot fog eredményezni, és újból védekezni kell… stb… de azt hiszem a körforgásra felhívtam a figyelmet.

És most itt tartunk. 2021.02.28-án, amikor is egy Szűz-Halak vonalon lévő újhold utáni időben vagyunk. A vízöntő energiák erőteljesek, és a Halak tudatos és érzelmi megélések rá tudnak kapcsolódni az egység érzelmi állapotára. Ez az állapot amikor amit megértettél azt elkezded érezni, és egyre jobban növeled az érzést a szívedben, majd fizikailag megnyilvánulsz, és kapsz egy visszacsatolást róla…

Azt látom, hogy menne a pozitív tudatos cselekvés, de már annyira sok a visszahúzó erő, hogy kétséges, hogy ki tudunk ebből a negatív érzelmi állapotból jönni, mert egy dolgot nem tud meglépni, egy dolgot nem tudtak meglépni… Pedig csak meg kéne látni és át kéne formálni…

Nézzük azt a Halak Chiront:

A lelkisérülés ami játszmában tartja:

A tudat, az érzés, hogy van az embernél egy hatalmasabb erő, amely egységben tartja az élet körforgását. A sérülés ott történik, hogy képtelen kapcsolatba kerülni a transzcendens világgal, nem tud bízni abban, hogy valóban létezik ez a világ. Nem tud hozzákapcsolódni az egységhez, nem érzi az egyetemesség törvényeit.

Védekezési mintái:

Így életében a játszmák innen indulnak, vagy elnyomóvá válik, és azt hirdeti minden erejével, hogy létezik egy külső erő, amely jóval hatalmasabb az embernél, vagy pedig hagyja, hogy egy önmagát nagyobb külső erőnek engedelmesen fejet hajtson, és hagyja hogy irányítsa őt. De mikor bele kerül ezekbe a szerepkörökbe, mindig érzelmi játszmákat kell megtapasztalnia. A vértanú-hős: amely önigazol, megalapozatlan. Mártír-gyógyító: a hívő embereknek segítségre van szüksége. Olyan kapcsolódások, amelyek megerősítik elveszettségünket, méltatlanságunkat vagy elhagyottságunk, elveszettségünk sebét.

A gyógyítás, a hozzáállás, ami elhozza az érzelmi játszmák végét:

Megélni az egységet. Megismerni a létünk egységének okát, felismerni önmagában az erőt a szeretetet. Nem csak ésszel tudni, hanem teljes lényével éreznie kell, hogy örökké az isteni emberi az univerzum egységének részesei vagyunk. Önmaga felismerése, hogy mi a célja, mi a szerepe, mi a kollektív közösségben a jelentősége. És hogy megtapasztalja, mindenkinek meg van a szerepe a közösségben a kollektívában. Mindennek meg van a létjogosultsága, mert csak így tud mozgásban maradni az egység, és csak akkor marad mozgásban, ha az egység működik. Mert véletlenek nincsenek, minden okkal történik, még ha az okát még nem is tudjuk megmagyarázni.

Erre pedig csak annyit mondok, hogy kereszténység. Nem kívánok bele menni a felsőbb hatalommal kapcsolatos emberi magyarázatokba, mert ezen kérdés, ezen megtapasztalások évezredeken keresztül viszályt szültek az emberek között, és okot adtak arra, hogy ha valakinek nem ugyan az a hite, akkor szó szerint meg lehetett ölni. Fizikálisan el lehetett tiporni, hogy a megéléseit a lelkét is el lehessen törölni. Igen a keresztesek háborúja, a boszorkány üldöztetés ami szintén egy hasonló hatásnak volt köszönhető. Kegyetlen, amely nem képes elfogadni az egységet és az egységben a különbözőséget.

És azóta elterjedt az a mondás is, hogy a pokol kapuja is jó szándékkal van kikövezve.

Szóval a lényeg, hogy Orbán Viktor életében eléggé érződik ez a hatás. Akarva akaratlanul láthatja mindenki, hogy életében központi szerepet játszik ez az aspektus… és bizony nála ez tartja dinamikában az érzelmeit és okozza a mély sérüléseket,(már mint nem maga a kereszténység, hanem az ebből kialakult megfelelési kényszer) amiért hajlandó harcba szállni, amiért képes negatív érzelmi állapotba kerülni, teljesen ösztönösen és tudattalanul. Ami miatt a pozitív élettapasztalatokat csak akkor tudja megtapasztalni, ha ezt többé nem szégyenli, ha emiatt nem kényszeríti magát megfelelési kényszerbe, és a közösségnek úgy tud a részese lenni, hogy teljes szívéből megéli önmagát. Nem pedig azért, mert ezt várják tőle. Hogy ez most jelenleg hogyan van, azt csak ő maga tudja megmondani. Mi pedig majd akkor láthatjuk, ha valamilyen tranzit vagy progressziós hatás miatt s cselekvési irányában ez látszódni, fog. És ami azt illeti, ez látszódni is fog a közel jelenben és elég erőteljesen.

Az Uránuszról pedig annyit, hogy egy ideje már a Bikában halad, így a pelyvától a magokat ki kell válogatni, fel kell ismerni, mi a valódi érték, és mi az aminek nincsen értéke. Nem egyszerű, mert a mi világunkban a pénz az érték…

Azonban az emberek, az élet, ennél sokkal nagyobb értékekkel rendelkeznek… a pénz egy eszköz, nem pedig érték.

És most, hogy végig mentünk a főbb dinamikai meghatározásokon jöhetnek a belső irányító hatások, az érzések, amelyeket legtöbbször belső vágyként él meg az ember, majd pedig a Wikipédia segítségével, nézek pár dátumot, és megláthatjuk, hogy a belső vágy és a környezeti tényezők mennyire lettek összhangba hozva. Mert ha összhangban vannak, akkor ott a megélés jóval kevesebb negatív érzésvilágot, kényszert és megfelelési kényszert alakított ki.

Progresszió:

1986: Chiron -Szaturnusz , Vesta – Mars 12-es ház

1990: Eris Chiron együttállás 7-es házban, Fekete Hold Lilith AC, azaz az érzelmi tengelyen a fizikális megnyilvánulás.

1993: AC-re kerül a Plútó, amelyet előtte a Ceres megelőz… elindul az átformálási szakasz, ami már mindenkinek láthatóvá válik. + TranszPlútó Pallas A. – Plútó

1994: TranszPlútó Pallas A. – Ceres

1996: MC Nap együttállás, Vénusz – Jupiter, Szaturnusz – leszállóholdcsomópont

1998: Pallas A. TranszPlútó -Juno

1999: Neptunusz- AC, Astrea- Neptunusz, MC 11 házcsúcsba lép

2000 ősze: VX – Chiron, Vénusz – DC

2001: AC – Uránusz GDP 4% !

2002: felszállóholdcsomópont – Mars

2004: Merkúr – Jupiter 8-as ház

2005: AC- Mars, Hold – Fekete Hold Lilith, Uránusz – felszállóholdcsomópont. Gyurcsány -Orbán

Gyurcsánynak ekkor a felszállóholdcsomópontja volt az AC-n progresszíóban, amit asztrológiailag tökéletesen kivitelezett, és betöltötte a közösségben a szétszedő, részletező megjelenést, hogy megmutassa a mérleg két serpenyőjét, viszont akkor éppen Kos felszállóholdcsomópont volt, és Mérleg leszállóholdcsomópont. Ami összességében azt jelenti, hogy cselekvés tekintetében, nem arra voltak kíváncsiak az emberek, hogy a mérleg hogyan billen, nem a harmóniát keresték, hanem cselekedni akartak. Természetesen a negatív érzelmi állapotban lévő emberek ebbe a mérlegbe bújtak vissza. És félreértés ne essék, Gyurcsány Ferenc indítékait illetően, az ő szándékai pozitívak voltak, csak éppen abban a közösségben amit ő erősített meg energiákat, az pont nem a pozitív energiákkal rendelkező embereket szólította meg, hanem a negatív érzelmi állapotban lévő embereket. És a negatív érzelmi állapotban lévő embereket nem motiválni kell, hanem hergelni, nem ösztönözni, hanem provokálni… és itt zátonyra volt ítélve a hajó. Itt látszódik a legjobban a cselekvési irány és az érzelmi iránynak a fontossága a működési dinamikában.

https://www.facebook.com/HirHatar.kozosseg/videos/553827628361752

Csak érdekesség képen jegyzem meg, hogy a két ember szinasztriájában nem igazán van közös pont, viszont az elmondható, hogy a két fél, egymás fizikai megtapasztalásait könnyedén tudja konfliktus nélkül vetíteni egymásra, azaz a jó és a rossz megtapasztalást egyaránt elő tudja idézni a két fél a másik energetikai megnyilvánulásában. Ami pedig feltűnik a beszédből:

Gyurcsány Ferenc: Szűz felszállóholdcsomópont – Halak leszálló Holdcsomópont

Orbán Viktor: Rák felszállóholdcsomópont – Bak leszállóholdcsomópont

Asztrológiailag mind két fél hozza a saját energiáit. Gyönyörűen látható Gyurcsány Ferenc Szűz, részletező, szétválasztó cselekvési iránya, és Orbán Viktor érzelmi gondoskodása, amelyben a családokat helyezi előtérbe.

Ez a párharc azért volt ilyen nagy horderejű asztrológiai értelemben, és nagyon kiélezett, mert mind két fél teljes szívből, teljes meggyőződéssel a pozitív megtapasztalásai irányába ment. De ugye az akkori helyzethez irányt kellett választani. És az akkori helyzetben az akkori hangulatban Rák Szaturnusz volt, azaz az emberek féltek az érzelmi gondoskodástól, de ugyan akkor Kos felszállóholdcsomópont is volt, azaz a pozitív cselekvési irány éppen a cselekvés volt, és a félelmek meglépése, mindig jó cselekvési irány. És úgy látszik ebben az időszakban még több volt a tudatosabb ember, több volt a pozitív megtapasztalással rendelkező ember, aki meg akarta lépni a félelmét, és a közösségben ezt a szerepet vagy éppen dinamikát tudta szorgalmazni az a fél, akinek a személyes megélésében ez döntő szerepet kapott.

Amit ha megnézünk asztrológiailag egy nagyon jó kollektív döntés volt, hiszen a félelmet legyőzni a Szaturnuszt feladatként felvállalni, egy fontos képesség elsajátítását vonja maga után. És igen, néha dolgok tényleg csak ennyin múlnak. Jó helyen, jó időben a jó közegben.

2007: Felszállóholdcsomópont – Nap

2008: Szaturnusz – IC

2009 vége: Sötét Hold Lilith – Szaturnusz, Sedna Chiron

2011: DC – Szaturnusz

2013: Eris -Szaturnusz

2014: MC – Merkúr, Plútó – felszállóholdcsomópont, Jupiter – Szaturnusz, Mars -MC

2015: Ceres – felszállóholdcsomópont, Fekete Hold Lilith – Hold

2019: felszállóholdcsomópont – Juno, Neptunusz – Vesta, Fekete Hold Lilith – Ceres

2020: Chiron – Leszállóholdcsomópont

2021: Fekete Hold Lilith – Plútó, MC – Vénusz

2022: Lilith aszteroida – Hold, Nap – Jupiter

2023: Neptunusz – IC

2024: AC – TranszPlútó Pallas A. , VX – Szaturnusz 7-es házban !

és ezek után is érdekes progresszíós állások vannak. Ami azt jelenti tervek és célok vannak, lesznek bőven…. Azonban a közösség is be fogja tudni ezeket a célokat fogadni?

Nézzünk egy tranzit állást 2022-re.

Az irányvonal Bika- Skorpió, ami pont Orbán Viktor Éva pontjára fog helyezkedni. Érzelmi tengely férfi Éva pontjára, amely a csoportos együttműködést mutatja magas érzelmi intelligenciával. Amit csak azok a férfiak tudnak meglépni, akik képesek voltak megtalálni a tudatosságot és rájöttek, hogy közösen többre képes az ember, mint egyedül, mert egy érzelmi támogató, még ha nem is erővel, de előnyhöz tudja juttatni. A Szaturnusz akkor még a Vízöntőben lesz, és a Jupiter a Chironon, és ezt a hatást megerősíti az Erisre érkező Chiron. Bármi is lesz ez a hatás, tudatos vagy tudattalan, mindenki érezni és látni fogja. Ezt látva érdekes választások elé nézünk, és most még fontosabb lesz látni a tudatosság és az ösztönös cselekvések különbségét.

Ettől függetlenül, az egy helyes megközelítési irány, hogy a pozitív cselekvési irány és a pozitív érzelmi irány egymást támogatja. Egy vezető akkor lesz jó vezető, ha a cselekvési irányát pozitív érzelmi állapottal és megtapasztalással tudja megélni, és ez alapján hozza meg a döntseit, ha elkezd billegni az érzelmi vonal, akkor sajnos ott ösztönös cselekvések is beindulnak, amelyek megindítják a negatív érzelmi állapotot. És, a negatív érzelmi állapotú embert nem lehet motiválni, nem lehet ösztönözni, és nem lehet gondolatot cserélni vele. A negatív érzelmi állapotú embert nem lehet pozitív cselekvési irányba vinni, nem lehet közösséggé formálni, mert nem a közösségre gondol, nem a közösségben akar lenni, hanem csakis saját magára gondol, csakis magával van elfoglalva. És ahogy nézem azt a Skoprió leszállóholdcsomópontot, csakis forrongani fog, és kegyetlen mocskolódást fog véghez vinni. És ha a közhangulat erre kapcsolódik, és ha a közhangulat így kapcsolódik egy vezetőhöz, az hatalmas károkat fog okozni, és nem most, hanem később…

Sajnos ez mind a levegőben van, mert a közhangulat, most negatív érzelmi állapotban van, és csakis a Szaturnusz felvállalásával fog változni, önként.

Vízöntő, amely a francia forradalom analógiáját hordozza. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy azok az ösztönös cselekvési mintákat hordozzák a negatív megtapasztalások útján éri el egy nemzet az újítást, az egyenlőséget, testvériséget, és az arisztokrácia eltörlését.

Tudatosan az ember ennek a folyamatnak elébe megy, felvállalja, és ő maga indítja el a folyamatokat, hogy elérje a Vízöntő analógiájának lényegét. És ez nem a forradalom, hanem az újítás, a technológia, a kutatások, fejlesztések, rendszer szemlélet váltás, közösségben gondolkodás, egyezőség, a társadalmi szélsőségek megszüntetése, vagy enyhítése, a szeretet… és mivel a Jupiter is ebbe a jegybe kerül, így ez elkerülhetetlen. És felesleges is önként a sorsot irányítani, vagy a dinamikát megbontani. NEM LEHET! Egy dolgot tehet az ember, mégpedig az érzelmei által, tudatosan formálja a körülményeket, tudatosan építit és megéli a tapasztalatait. És ha megfelelő közösségben van, a megfelelő dinamikában, akkor megérkezik a pozitív megtapasztalás is. De csak akkor, ha hajlandó önkét elválallnia a saját feladatát. Anélkül nem megy.

Összegezve pedig az eddig leírtakat, most jelenleg a közhangulat a kollektív tudat negatív megtapasztalásokban kulminálja az energiáit a közösségben, ami nem jó. Az országunk vezetőjének képletét elemezve, több ponton is jelentkezik olyan folyamat, amiben elengedhetetlen a tudatos formálás.

Hogy ez be fog e következni ebben az évben erőteljesen látszódni fog. Ez az év a Chiron éve… már sokan érzik is, de asztrológiailag ugye a cselekvési irány a Kos energetikai tavaszi napfordulóval kezdődik, és már mindenki számára egyértelmű lesz.

Én a legjobbakat kívánom, és remélem egyre többen lépnek a tudatosság felé, egyre többen tapasztalják meg az érzelmek formálást, és az érzelmek helyes felismerését. És ezáltal eljutnak odáig, hogy képesek lesznek a környezeti hatásokat pozitív tudatossággal megélni. Amelyben a motiváció és magas érzelmi intelligencia a legnagyobb érték.

És ha valaki szeretné átérezni, fizikálisan megtapasztalni, milyen is a Vízöntő energiával rendelkező vezető, ajánlom figyelmébe a New Amsterdam sorozatot.

2 Válaszolt erre: “Orbán Viktor személyisége, hogyan befolyásolja ma Magyarország helyzetét”

 • Üdvözlöm!
  Nem olvastam végig, de minden képen el fogom olvasni, mert amit leírt az való igaz. Jó vezető, jó a komonikációs készsége van humora, és amikor komoly dolgokról kel dönteni, akkor tud komoly is leni. Én úgy gondolom, hogy Ő egy igazi vezetőnek született, és bízom benne, hogy 2022 Ben ismét Orbán Viktor nyer. Bár némi kétségeim vannak, ha nézem az előző két választást a Név, és a születi év, hónap, de még ne hozzunk döntést előre. Ha még sem ő nyeri meg a választást, akkor a következő négy évben biztos megnyeri, ha meg pályázza újra. Négy év elteltével biztos rá jönnek az emberek, hogy Orbán Viktor sokkal jobb volt.
  Minden jót
  Üdvözlettel
  Balázs

  • Ha a tranzit hatásokat nézzük és az emberek ösztönös viselkedési mintáit, akkor a következőket láthatjuk az áprilisi hónapra levetítve. Pont áprilisban lesz az érzelmi tengely váltása, így kiemelkedően fontos, hogy a választásokra milyen időpontot fognak választani. Amennyiben az érzelmi tengely előtt történik meg a választás, úgy az érzelmi indítás Ikrek-Nyilas vonalon marad. Azaz az emberek a Nyilas energia szerint fogják indítani az érzelmi indításaikat. Ami mint tudjuk jól ítéletet hoz. Főleg, mivel a kivezetési pontok Skorpió-Bika vonalon lesznek, így nagyon magas érzelmi frusztrációs kivezetésekre lehet majd számítani. A tudatosan, pozitív érzelmi megtapasztalással lévő emberek pedig kevesen lesznek. Így ez valóban el fog dőlni ahogy leírta. Azonban ha ez az időpont az érzelmi tengely váltása után történik meg, úgy az Bak-Rák vonalra tevődik. Azaz a Bak ösztönös érzelmi indítás fog érvényesülni, és ott bizony a szabály az szabály fog maradni, akik pedig tudatosan vezetik ki az energiájukat egy pozitív megtapasztalási energiát fognak kapni arról, hogy a családi értékeknél és az érzelmi biztonságnál nincs fontosabb, és a miniszterelnök pozitív megtapasztalással zárhatja a választást. Meglátjuk, hogy sikerül e eltalálniuk az április 16-17 hétvégi időpontot, amikor is vált a tengely.

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!