Egy nő és egy férfi kapcsolódása sosem egyszerű, annyi tényező van, amely ilyenkor bekapcsol és elkezdi működését.

 

Elindul a saját lélekfejlődés, elindul a Lilith karma, elindul a saját önismeretnek a jobb megismerése, elindul a közös karma és a közös felvállalt események megdolgozása és még sok minden más.

Így hát nem egyszerű a fejtése, már csak azért sem, mert a két fél tudatossági szintje eddig nagyon nehezen volt látható a képletben.

Maximum abból láthatta egy asztrológus, hogy milyen események sorozatában van a személy. Feladatként éli a felelősségteljes dolgokat, képes elengedni az érzelmi frusztrációkat,  a karmájának megfelelően éli az életét, és még mindig kivetíti azokat a dolgokat a párkapcsolatában amit önmagában nem hajlandó meglátni és elfogadni?

Azonban az új kutatásaimnak köszönhetően rátaláltam egy újabb pontra, amely a párkapcsolatok megértésének egy új dimenzióját nyitja meg és segítségével betekintést nyerhetünk az ősi, rég óta cipelt terhek megoldására, nő és férfi között, és ezáltal arra is ráláthatunk, hogy a felek mennyire tudatosak.

Az Európai történelem során talán most állunk a legközelebb ahhoz, hogy a nők az évezredes elnyomásból képessé váljanak arra, hogy rátaláljanak önmagukra és teremtő energiáikra. Azonban aki igazából ismeri a Lilith mítoszt, és látja is összefüggéseiben az eseményeket, az észre veszi, hogy ez a változás nem a harmóniát hozza el, ebben a fázisában ragadva, semmi képen.

Miért veszélyes ha a nők öntudatukra ébrednek?

Nemes egyszerűséggel azért, mert így az emberi faj ki fog halni. Ha a nő szuverén nővé alakul, akit nem lehet kényszeríteni, akinek gerince van, és saját szabad akarata, egyszerűen nem akarja felvállalni a gyerekvállalással járó hátrányokat. És lássuk be, ki az a hülye, aki önként kiszolgáltatott helyzetbe rakja magát? Főleg úgy, hogy a mai kor férfija ezt még durván ki is használja. (Ki ne hallott volna arról, hogy már nem anya és apa van, hanem szülő1 és szülő2, ki ne hallott volna, hogy egy férfi erőszakkal elvegye a nőtől a gyermekét, mert jogilag valójában a gyermek nem a nőhöz tartozik, hanem közös, még ha a nő hozza az áldozatot, akkor is, sőt, hova gondolsz, valójában a gyermek az államé, egyik szülő sem birtokolhatja. Hiába a nő hozta az áldozatot, hiába a nő vállalta a kiszolgáltatottságot… ezt érdemli, főleg, hogy valójában a gyermeket senki sem birtokolhatná…)

Szóval senki, aki önálló szabad akarattal rendelkezik, senki nem akarja ezt, mert nem hülye, hogy magából kitépjen valamit, aztán hagyja azt erőszakkal elvenni. Főleg, úgy hogy tudja, ami belőle született nem az ő tulajdona, viszont az ő felelőssége, egy olyan embert faragni belőle, amely a megfelelő érzelmi intelligenciát és erkölcsi értékeket hordozza, amit szeretne átadni, de erőszakkal elveszik, mert tulajdonná válik a gyermek, nem pedig marad a nő része, amíg az képessé válik a teljes leválásra.

Ezért ment el Lilith és ezért nem érdekelte, hogy a “hülye férfi” mivel fenyegeti, tudta jól, hogy azzal, mert nap mint nap megölnek 100 utódját, csak saját maguk ellen hadakoznak a férfiak, akik sokasodnának, és önmagukat kell majd megtagadniuk, sőt, még azzal is, hogy megátkozták a később született gyermekeket, csak saját maguk alatt vágták ezek az idióta férfiak a fát… de hát nem ismertek mást, csakis az erőszakot és a logikát, és azt hitték, ha a nő egyik legerősebb képességét, erősségét és tudását zsarolják meg, akkor célt érnek. Csak éppen azt felejtették el, hogy az érzelmi intelligencia nem úgy működik, mint az értelmi intelligencia.

 

De ha a nők nem vállalják fel ezt a terhet, akkor ki fogja, hogyan fog fent maradni az emberi faj?

A férfiak erre kitalálták azokat a szabályzó rendszereket, amellyel a nőket iszonyat sokáig rákényszerítették, hogy felvállalják azokat a terheket, amelyeket valójában nem kellett volna… Ha végre megértenék a férfiak, hogy a dolog nem a hatalomról szól, és hogy a dolgok képesek kiegyenlítődni úgy is, hogy nincs kontroll alatt tartva, akkor nem lenne gond. A társadalomnak fel kéne fognia, hogy egy nő kezéből egy gyermeket erőszakkal nem téphetne ki, fel kéne fognia, hogy a nő önmagától képes elengedni azt a részét, amelyt kitépett önmagából, és fel kéne fognia a társadalomnak azt is, hogy a tudatos nők nem veszélyesek, hanem inkább azt az állapotot hozzák el, amelyben a férfiak is megtalálják a helyüket. Mert a magas érzelmi intelligencia célja nem az uralkodás, hanem a teremtés, a növekedés és a bőség.

Miért robban az egész a mai társadalomban, miért nem működik a kényszerítés?

A válasz egyszerű, az emberi lélek és lélekfejlődés olyan szakaszába ért, ahol az emberek nagyobb része, már nem csak ösztönösen akarja megélni az életét, van ideje arra, hogy egy olyan tudatos állapotban éljen, ahol képessé válhat a boldogság és a tudatosság megélésére. És ez a fejlődési szakasz, bizony bekapcsolta a tengelyek működését. Most sokkal szélesebb és több lehetőség adódik arra, hogy megismerjük önmagunkat.

De a párkapcsolatokban még nem jutottunk el teljesen arra a szakaszra, hogy ezt megértsük, hiszen önmagunkat sem értjük, sokszor.

Még pedig azért nem, mert a férfiak által a nőkre kényszerített kegyetlenségeket, egyszerűen fel kell oldani, meg kell változtatni, de nem erőszakkal… mert az erőszak erőszakot szül… És kár lenne egyébként is harcolni olyanért, ami rég a nők tulajdonában van. Ezek csak bent ragadt lelki sérülések, amelyek az öngyógyítás lehetőségével könnyedén elillannak.

És mindezt nem úgy, hogy az emberi faj kihalása felé sodródunk, (habár ahogy elnézzük a dolgokat, egy abszolút átformáló és érzelemmentes mérlegelés szerint, az emberi faj megérett a pusztulásra, azonban a tudatos és jövő orientált kép lehetővé teszi a fejlődést és a megértést) hanem úgy hogy elérjük, hogy a férfiak és a nők szabad párválasztás útján tudatosan megtalálják azokat a tiszta és tudatossági állapotokat, amelyben képessé válnak a kölcsönös együttműködésre.

Persze mondhatnád, hogy egy nagy álom világban élek, és hogy ez csupán egy illúzió.

De valójában nem, ahogy egy radix ábra segítségével egy lélekfejlődés elindítható, úgy egy szinasztria és két radix ábra elemzésével egy párkapcsolat is elindítható a tudatossági fejlődés útján, ha ismered, mik szükségesek ahhoz, hogy a nő szabad akaratából kapcsolódjon egy férfihoz, és hogy a férfi végre megtalálja azt a nőt, akit nem kell tovább keresgélnie, mert végre azt a nőt találta meg, akit nem tud tárgyként kezelni, de mégis megadja neki a növekedés lehetőségét.

És hogy mik is ezek az elemek amik mindenképpen szükségesek, hogy egy asztrológus karmaasztrológus elindítsa a fejlődést.

A szokványos elemzés persze maradhat, de fontosak mellette a következők, amelyek nem igazán vannak elemezve, főleg, hogy sokan a Lilith mítosz 4. pontját nem is alkalmazzák, még csak nincs is tudomásuk róla. Pedig elengedhetetlen a női lélekfejlődés folyamatában. Ugyanis nem elegendő csupán az, hogy a női lélek végre öntudatára ébred, és megtalálja szuverén önállóságát és gerincét, amit erőszakkal elvettek tőle. De nem ám.

Tehát fontos a Lilith mítosz négy eleme is a képletfejtés során, mert ezzel már arra is fény fog derülni miért is alakulnak ki a szerelmi háromszögek, és hogy a nő miért kényszeríti magát bele olyan szerepekbe amelyekbe valójában nem kellene.

És ehhez elengedhetetlen, hogy a nők végre felébredjenek, ahogy az is elengedhetetlen, hogy megértsék, lélek és szellem, csakis testben tud a Földön létezni, nem tagadhatják meg önmagukat és teljes lényüket. Mert a test, szellem, lélek hármasának egyensúlyban kell lennie, mind egyéni sorsokban és a párkapcsolatokban egyaránt. Ugye egy magas EQ, egy magas IQ-val egy családban.

A gondolat menet amit olvastál tőlem még koránt sem ért véget, ez csak egy bevezető volt, amely a jövőben folytatódni fog, annak érdekében, hogy a nők rátalálhassanak önmagukra, és fel tudják vállalni önmagukat teljes egészükben, anélkül, hogy bármit is el kellene nyomniuk magukban. Mert hogy a másik pont érzése, és annak felkutatása sem elnyomandó… viszont fontos hogy hogyan történik ez a mozzanat.

Amennyiben úgy érzed, hogy a párkapcsolatodban szenvedsz, és szeretnéd megérteni, hogy miért nem képes a férfi téged megfelelően értékelni és miért nem normális a párkapcsolatod, akkor kérlek írj nekem.

De csak abban az esetben, ha anonim módon hagyod, hogy a képleteket a bizonyítási fázisban felhasználjam a kontroll csoportban, amelyek már nem a szélsőséges eseteket vizsgálják, hanem a teljes véletlenszerűségre alapozva indítják el a párkapcsolat tudatossági szintre emelését.

Köszönöm, hogy végig olvastad a gondolataimat és ha úgy érzed, csak egy picit is szeretnél ennek a folyamatnak a részese lenni, és szeretnéd, hogy mások is olvashassák ezeket a gondolatokat, akkor oszd meg, hogy minél több nőhöz eljussanak ezek a gondolatébresztő  értekezések.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük