Sokan érdeklődtek ezen állás után. Nem véletlen hiszen igen karakteres, és mély változásokat fog eszközölni, ez a hatás amelynek strukturálisan hosszan tartó hatása lesz. Most nem bújhatsz el, azaz jobban teszed, ha nem bújsz el, mert különleges fejlődési és előrelépési lehetőségek vannak ebben az állásban. Használd ki, ragadd meg a lehetőséget, hogy nagyot ugorhass a szerelmi életedben, családi kapcsolataidban, munkahelyed körülményeiben, karrieredben, hosszútávú terveidben, önmagad megismerésében… Kinek éppen hol aktuális ez az állás. És nem csupán erről lesz szó a cikkben, hiszen egy jel nem jel. 🙂 Nem csupán a Plútó és a Szaturnusz van, lesz különleges helyen, hanem a Jupiter is, és a Felszálló holdcsomópont is egy fontos helyen lesz, aminek következtében a Leszálló Holdcsomópont is kiemelt helyen lesz. De nézzük részletesebben.

Aki letöltötte az asztrológiai évtervező könyvet, jól láthatja majd a 2019-es évet. Aki még nem tette meg töltse le az évtervező PDF-et és kezdje el használni, hogy a hatást tudatosabban tudd megélni.

Évtervező_nyomtatható 2019

És akkor nézzük milyen gyönyörű hatásokat is lehet kihasználni idén.

Plútó a Bakban

Már eddig is éreztette sokunkkal a Bak Szaturnusz és a Bak Plútó a hatását. A Plútó 2008.02.01. lépett először a Bakba, ekkor éreztette legerőteljesebben a hatását. Jöttek a változások. Gondold végig veled mi történt akkor. Majd 2008.04.02. retrográd mozgásba váltott és elkezdett hátrálni. Ekkor érezhette mindenki a Plútó hatását belülről. Teljes érzelmi átalakulások történtek, a régi nem működő konstrukciók tönkre mentek, és jött valami teljesen más, ami hosszútávon egy magasabb minőséget hordoz. Persze ezt sokan nem érezték még, vagy fogták fel így. Talán mostanra ha tudatosítottad a dolgokat, hálás vagy a robbantásért, mert ez mind a te érdekedet szolgálta.

Plútó a Nyilasba visszalép

A Plútó visszatért a Nyilas jegyébe, és egy picit a hitet megdolgozta mindenkinél. “Megérdemlem, képes vagyok rá, engem szolgál ez a változás?” Majd 2008.09.09. Ismét előre indult a Földhöz viszonyítva, és már nem belső hadakozások zajlottak, hanem ismét környezeti, a lelken kívüli változások történtek. Hozzáteszem nem kell rosszra gondolni senkinek sem. Mert a Plútó nem hoz rosszat. Én például ekkor kaptam egy olyan munkahelyet (Igen kaptam, mert hogy az előzőről elbocsájtottak, azzal az indokkal, hogy túlzottan segítőkész vagyok az ügyfelekkel, gondolhatod várandósan ezt hogyan éltem meg…), ami nagyon jól fizetett, és ennek következtében terhesen el tudtam helyezkedni a cégnél, és nyugodtan mehettem GYED-re. Persze sok küzdelem volt, míg eljutottam ezekhez a gondolatokig, de valójában ez történt. 🙂

2008.11.24. lépett át a Plútó véglegesen a Bakba, és azóta fejti ki hatását. Rombol ott ahol kell, hogy újat hozzon a helyére egy magasabb minőségben. Ahol nem kell rombolnia, ott csak magasabb minőségre emeli a dolgokat, mert van ilyen is, csak önként kell elengedni hozzá olyan dolgokat, amik már elavultak. Nem nehéz ám, csak a Skorpióknak, Bikáknak. De nekik meg kell tanulniuk elengedni, az egyiknek lelki szinten a másiknak fizikálisan 🙂 Én már csak tudom 😛 😀

Plútó a Bakban és a Szaturnusz a Skorpióba lép

Ebben a sztoriban 2012.10.08. is egy jelentőségteljes pillanat volt. Ekkor lépett be a Szaturnusz a Skorpió jegyébe. Azaz a Bak uralkodó bolygója a Skorpióban volt, és a Skorpió uralkodó bolygója a Bakban. Persze a hatás is érezhető volt, történt egy kis csavar és katyvasz az emberi életekben, hiszen egyszerre kellett érzelmi felelősségvállalást eszközölni, és lerombolni azokat a struktúrákat amelyek már elavultak voltak. Gondolhatjátok, mennyi párkapcsolati krízis volt ebben az időszakban. Sorban derültek ki a megcsalások a titkos érzelmi játszmák, érdekből elkövetett hazugságok. Huhhh belegondolni is rossz. De ez is mindenki érdekét szolgálta, és már túl vagyunk rajta. Kellett, hogy most az legyél aki vagy. 🙂

Plútó a Bakban és a Szaturnusz a Nyilasba lép és még visszatáncol a Skorpióba

De folytatom a sztorit, hiszen itt még koránt sincs vége. A Plútó el volt a Bakban, a Szaturnusz meg a Skorpióban, mikor a Nyilasba lépett a Szaturnusz 2014.12.23. Jól időzített karácsonyra. Vállalj felelősséget, azért amiben hiszel, vagy akiben hiszel. Ez persze azoknak akiknek nem volt Nyilas érdekeltsége, egy kis könnyebbséget hozott, de akinek például Nyilas AC-je volt, és férfi volt, és kiderült, hogy totálisan átverte a nőt akivel élt, sürgősen el kellett dönteni mit akar, és felelősséget kellett vállalnia azért amit tett, önmagáért. Ez mehetett jól, egy bűnbocsánattal, és házassággal, gyermek vállalással, és mehetett rosszul, jobban homokba dugott fejjel, támadással, és a felelősség másikra hárításával.

A Szaturnusz visszalépett a Skorpióba 2015.06.07. -én. Itt még egyébként senki nem úszott meg semmit, mert a Szaturnusz még erős próbára tette az embereket érzelmileg, főleg azokat akik nem voltak képesek felelősséget vállalni. Akik pedig felelősséget vállaltak az érzelmeikért, önmagukért ekkor kapták meg hosszútávú döntésük és felelősségvállalásuk gyümölcsét. Az ebben az időszakban köttetett házasságok nem fognak egyhamar felbomlani. Ők maradnak egymás mellett, mert megtapasztalták a rosszat, és képesek voltak megfontoltan egy hosszútávú, mély és felelősségteljes döntést meghozni, ami érzelmileg stabil, és megbonthatatlan. A 2015.09.20. -ig megköttetett esküvőknél. Ezután újra a Nyilasba lépett a Szaturnusz, és többet nem korbácsolta érzelmileg az embereket.

Plútó és a Szaturnusz is a Bakban

2017.12.20. ismét karácsonyi időszakban váltott jegyet a Szaturnusz, most már a Bak jegyébe. És ekkor indult a még erőteljesebb felelősségvállalások ideje, mind az érzelmeinkért, mind pedig azért a helyzetekért, amiben benne vagyunk. Nyersen ez annyit tesz, hogy ha a rossz helyzetben benne maradtál megérdemled a következményeket is, senki nem fog helyetted változtatni, és csak mélyebbre süllyedsz. Vállalj magadért felelősséget, nyisd ki a szemed, és rombold le a nem működő helyzeteket, kapcsolatokat, és hozz létre egy magasabb minőséget. Akinek sikerült, annak most egyszerű, hiszen a Plútó és Szaturnusz tanításait megtanulta. Megtanultad, hogy felelősséget vállalni nem korlát, hanem lehetőség, és megtanultad azt is, hogy elengedni nem működő rendszereket, érzelmileg felszabadító, mert megszabadulsz azoktól a terhektől, amiket már rég nem neked kellene cipelned. És ha legközelebb szembe találod magadat egy ilyen helyzettel, nem fogsz dilemmázni, hanem megteszed ha kell, eldobod a felesleges terhet, felvállalod a döntéseidért felelősséget. És ha ezt megtetted, akkor most várhatod a magasabb minőséget, mert már nincs ami visszahúzzon. Akik nem tették ezt meg, na ők pánikolhatnak.

Elég csak 2 percre. Semmi sincs elveszve. Mindig lehet változtatni, még ha a körülmények teljesen ellened vannak akkor is. Hidd el nekem. Én már megjártam ezt az utat, habár börtönbe nem kerültem teljesen ártatlanul, de próbaidőre bocsájtottak, úgy hogy a bíró is tisztában volt azzal, hogy még a légynek sem tudnék ártani. Áldozat voltam, és előnyhöz akartak jutni velem szemben, és teljesen mindegy volt milyen eszközzel jut előnyhöz a másik fél. Legyen az provokáció, vagy koholt vád. De én voltam aki az áldozat szerepébe belekényszerítettem magam. Így nekem is kellett kilépnem belőle. Mostanra már csak egy jó sztori ez a helyzet is az életemben, mert ez is csak ahhoz kellett, hogy több legyek vele. Ráadásul nem sokan mondhatják el magukról, hogy majdnem elítélték bűncselekmény miatt, ami még csak nem is az ő számlájukra volt írható 😀 Hát igen ekkor tanultam meg, hogy az jog nem életszerű, csupán jogos. Még szerencse, hogy a bírok léteznek, és a döntésükkel életszerűvé tudják varázsolni a helyzetet.

Plútó a Bakban, Szaturnusz a Bakban és a Jupiter?

No de ennyit rólam, térjünk vissza a Szaturnuszhoz, a Plútóhoz, és a Jupiterhez. Bizony ám, nehogy már a Jupiter sorsbolygó maradjon már ki ebből a szuper buliból 🙂

Tehát 2018.11.09. a Jupiter jegyet váltott és belépett saját jegyébe a Nyilasba. Ekkor nagyított ám mindent. Mindent amit eddig megteremtettél magadnak. A felelősséget, vagy a felelősség elkerülését, a rossz helyzeteket amiből nem akartál kijönni, és azokat a helyzeteket amikre leváltottad a nem működőt.

Szóval több esélyes volt a dolog megszületett a gyermeked, vagy házisárkánnyá avanzsáltál, esetleg amazonná, aki végre kiáll önmagáért. Sokan ébredtek öntudatra ebben az időszakban, vagy kezdtek olyan dologba, ami bőséget hoz az életükbe. Hogy magamnál maradjak, én ekkor kezdtem vállalkozásba, és döntöttem úgy, hogy felvállalom a gondolataimat, és közzé teszem mindenki számára a megtapasztalásaimat hivatalosan vissza nem fordítható módon. Mert hogy innen nincs vissza út. Mostantól olvashatod folyamatosan az írásaimat asztrológiai témában is.

És akkor jöjjön a jövő, mert hogy eddig a múltról beszéltem, ami fontos része annak, hogy megértsd és lásd hová kell haladnod.

Plútó, Szaturnusz, Jupiter 2019-2020

Tehát ott tartunk most, hogy a Jupiter a Nyilasban és 2019-ben ott is marad a saját jegyében, felnagyít mindent, a jót és a rosszat is. Így inkább ha már van választásod, mert választásod mindig van, nagyítsd a jót. Nézd meg mely házadba esik a Nyilas, és várd ott a bőséget, de csak akkor, ha a Szaturnuszért hajlandó vagy felelősséget vállalni. És ugye a Szaturnusz a Bakban van, és egy darabig ott is marad, megspékelve a Plútóval. Tehát hosszan tartó érzelmi stabilitást kell elérned, és egy olyan struktúrát kiépítened, amely biztos lábakon áll. Felejtsd el a három lábú széket, habár néha stabilitást ad, de felborulhat. Törekedj a négylábú székre. Törekedj a több lábon állásra.

Az első nagy randevú 2019.04.25. -én lesz. Ekkor a Plútó 3 fokon belülre kerül a Szaturnusztól. És igazából nem is lenne jelentőségteljes az innentől kezdődő táncuk, ha a Leszálló Holdcsomópont nem kapcsolódna be a táncba. Mert hogy bekapcsolódik, aminek köszönhetően a bolygók (törpebolygó, törmelék ki tudja már minek lett lefokozva a Plútó) szóval ennek köszönhetően igen erőteljesen érzékelhetőek lesznek a hatások, és ha még nem is kerülnek szoros együttállásba, egy jelentőségteljes hatást fogunk átélni, a múltból hozott tapasztalásainkkal. Amit vagy úgy élünk meg, hogy sarokba szorítanak, vagy úgy hogy a felettes énünkkel önként kapcsolatba kerülünk, és igyekszünk tanulni a múltban történt dolgokból (Ezért is ez a hátratekintés részemről, és ennél mehetsz távolabbra is, mert van akinek szüksége van rá, ugye a magyarság valódi értékei, születése, hovatartozása, létének létezése).

Ha túléled a teljes áprilisi hónapot, akkor mákod van. Azaz ügyes voltál, mert rátaláltál önmagadra, és helyt tudtál állni, úgy, hogy ezek után bármi is történik veled soha nem ingathatnak meg önmagadban, és abban amit elértél. Azért ez nem olyan kicsi dolog ám, ugye 🙂

Ezután még táncolnak a bolygók, Jupiter fog hátrálni, ahogyan a Szaturnusz is és még a Plútó is. Hagyja, hogy a változásokat még megemészd önmagadban, több nézőpontból is. Hogy atom biztos legyen minden.

Mire eljön a valódi találkozás 2020.01.12- én készen állj és megérdemeld az eredményt, amiért megküzdöttél.

A Plútó,Szaturnusz, Ceres,Merkúr együttállásában a Bak 22,5 fokán.

Amúgy csak halkan és csendben megjegyzem én január.12-én születtem, a Bak Napom 21,5 fokon, a többit már nem is merem megemlíteni. Na jó, de Nyilas MC, és a születési uralkodóm is a Nyilasban egy gyönyörű stelliumban a Jupiterrel, és a Merkúrral. A Szaturnuszom pedig a Skorpióban csücsül, a Plútóval együtt, mázli, hogy nem úgy együtt együtt 😀 Mit gondolsz mi a véleményem a helyzetről? 🙂

 

De a Felszállóholdcsomópontról nem beszéltem, így egy picit arról is fogok. Tehát a Rákban lesz. Mindenkinek a maga házában, egy bizonyos témakört érintve. Az egyezőség az lesz mindenkinél, hogy megtalálja az érzelmi otthonát. Azt a helyet, és a helyet nem csak fizikálisan kell értelmezni, ahol békére és boldogságra lel. Ebbe érdemes tenni, a karma energiáit, hogy a karmádat meg tudd élni. Merj gondoskodni, és merj gondoskodást elfogadni.

És most már csak egy picit beszélek, mert amúgy mindig le kell “lőni”, időérzékem az nem igazán létezik ha elkezdek beszélni az asztrológiáról 🙂

Tehát a házak jelentései, hol és miben eszközöld a változást.

1. Ház: fizikális megnyilvánulás, ahogyan érzékelnek téged mások. Más lesz a hozzáállásod.

2. Ház: anyagi, erkölcsi, tehetség felvállalásban lévő változások. Felelősséget vállalsz a pénzügyi helyzetedért, rájössz tőled függ nem a környezettől.

3. Ház: Információáramlásban, meg nem változtatható környezetedben, tanulásodban, rövidebb céljaidban történjen a változás.

4. Ház: Szüleidhez, származásodhoz, identitásodhoz és a biztonságérzetedben való hozzáállásban eszközölj változásokat.

5. Ház: Önmagadhoz való hűségedhez, önkiteljesedésedhez, érzéki örömökhöz, vállalkozásodhoz, gyermekeidhez kösd a változást, ott vállalj felelősséget érzelmileg. Ne feledd az élet rövid.

6. Ház: Munkahelyeden, a mindennapjaidban, a tested egészségi állapotában kell keresned a megoldást. Ha kórházba kerültél sürgősen változtass.

7. Ház: A társas kapcsolódásaidban, párkapcsolataidban, nyílt ellenségeid témakörében jelentkeznek a felelősségteljes érzelmi átalakulások. Ne másra háríts.

8. Ház: Ez egy finom hely, hiszen itt van a szexualitás, a titkaid, és itt vagy te is. A féltve őrzött önvalód, amit sokszor nem ismersz be önmagadnak sem.  Klasszikusan csontvázak esnek ilyenkor ki a szekrényből, így érdemes testet öltened ezekben és elrendezned, hogy ez is te vagy. Vállald fel magad, de úgy, hogy a döntésedért vállald a felelősséget is. Ha megteszel valamit azért, és ha nem teszel meg valamit azért is. Mert mindkettő a te döntésed.

9. Ház: Hosszútávú célok, mély tanulmányok, idegen kultúrák, hit, remény, tudás. Kevésnek hangzik, de hatalmas erőkkel bír. Ha valaki tud valamit hatalmas ereje van más emberek felett. Ha a te kezedbe kerül ez a tudás, vállalj felelősséget érte, főleg azért, hogy mit kezdesz vele.

10. Ház: Karrier, hivatás, eltökélt célok. Keményen küzdj értük, és ha ott a lehetőség, ne futamodj meg elvállalni egy olyan pozíciót, amivel hatalmas felelősség jár.

11. Ház: Barátok, társadalomban elfoglalt hely, függés függetlenedés, remények, álmok, és a vörös szőnyeg 🙂 Tartsd meg az értékes barátokat, keresd meg hol a helyed a társadalomban. Küzdj az álmaidért, és ne felejtsd el, hogy ha egyszer felelősséget vállalsz érte, akkor mások is elismernek.

12. Ház: A titok 🙂 Fogadd el a titkaidat, a rejtett énedet, ami hozzád tartozik, fogadd el, hogy vannak amik lassan jönnek, és hogy az egység csak akkor működik, ha te is a részese vagy.

 

Röviden ennyit 🙂 Majd jelentkezem, ha tetszett az írásom, oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson.

A változás lehetősége ott van a kezedben. Élj vele. 🙂

 

 

6 Thoughts on “Szaturnusz Plútó tánca a Bakban 2019-2020”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük