Üdvözöllek!

Mogyorósi Diána vagyok, kognitív önismereti karma asztrológusként és realisztikus spirituális tanácsadóként tevékenykedem. Az általam nyújtott önismeret fejlesztő konzultációk során szerepet kap a lélektani fejlődés. Megismerkedhetsz a tudattalan viselkedési mintáiddal, a tudattalan érzelmi indításaiddal és érzelmi játszmáiddal. Az általam készített asztrológiai elemzés nem csupán a fizikai kapcsolódásaidat tárja fel, illetve a kapcsolódási lehetőségeidet, hanem általa betekintést nyerhetsz a lélekfejlődésedbe és annak szakaszaiba. Amely által végre megértheted a miérteket, úgy hogy nem kell magadra erőltetned semmilyen külső hatást, vagy érzelmi állapotot.

A konzultáció folyamán úgy haladunk ahogyan te szeretnéd, azokkal a probléma körökkel, amelyek jelenleg érintenek, vagy amivel foglalkozni szeretnél a múltadból. Az önfejlesztést Te fogod végezni. Én pedig ösztönözlek, inspirállak téged, hogy szabad akaratodból, tudatos szándékkal olyan tudattalan érzelmi működési folyamatokra láss rá, amelyek utadat állják a lélekfejlődésedben és az életed kiegyensúlyozott megélésében.

A következő konzultációs lehetőségek közül választhatsz:

1. Önismereti elemzés: itt megismerheted a belső érzelmi indításaid tudatos és tudattalan működését, illetve a fizikai kapcsolódásaid dinamikai működését. Lehetőséged nyílik arra, hogy megértsd a miérteket a dinamikai rendszerben, amelyet az asztrológia rendszerén keresztül tudok feltárni számodra, az általad hozott éppen aktuális érzelmi és fizikai konfliktusok által. Azaz a dinamikai egységben ráláthatsz arra, hogyan működsz, hogyan kapcsolódsz, és milyen kapcsolódásokba mész bele tudattalanul vagy tudatosan.

Az első konzultáció mindig 90 perces amelynek a díja: 20.000 Ft.

Amennyiben szükséges a megismétlő konzultáció, úgy annak időtartama 60 perces és 12.000 Ft-ba kerül.

A megismétlő konzultáció a legtöbb esetben tengelyváltások miatt szükséges, mikor az érzelmi kivezetés, érzelmi indítási minőségek és fizikai kivezetések megnyilvánulásai változnak, ezáltal a dinamikai működési folyamatok másképpen rögzülnek a lélekben a megtapasztalás által. Azaz más érzelmek képződnek a lélekben, más tudattalan érzelmi játszmák jönnek elő, amelyeket ismét tudatosítania kell a személynek.

A konzultáció előtt mindenképpen érdemes ezt a érzelmi tudatossági felmérést elvégezned, majd pedig a konzultáció utáni 1 hónapban. A felmérés egyértelműen meg fogja majd mutatni számodra a fejlődésed mértékét.

Felmérési lap

2. Éves tranzit előrejelzés: Ez minden esetben írásos formában történik. Fontos, hogy csak akkor rendeld meg az éves tranzit előrejelzést, ha már ismered önmagadat. Azaz a belső tudattalan érzelmi folyamataid működési dinamikájával tisztában vagy, vagy ha a tranzit által szeretnéd még jobban bepontosítani ezeket a működési mintákat és folyamatokat.

Miért fontos ez?

Egyszerűen megfogalmazva az, hogy tudatosan manipulálod a tudattalanodat az nem fogja elhozni a lélekfejlődés megfelelő fejlődési és működési folyamatát. Azzal, hogy tudatába kerülsz azzal az információval, hogy egy bizonyos időben, milyen viselkedési mintát kell követned, ahhoz, hogy tudatosan kapcsolódj a környezetedhez és önmagadhoz, azzal nem történik meg az a belső érzelmi átalakulás, fejlődés, amelyre a későbbiek során is szükséged lesz a dinamikai kapcsolódásaid folyamataiban. Tehát egyszerűen csak megjátszod magad, és ugyan egy vágyképet meg tudsz élni, de az nem lesz valóságos, nem fog olyan megtapasztalást elhozni, amellyel érzelmileg stabilan tudod élni az életedet. Azaz teljesen feleslegesen történt az energiaáramlás, azaz pazaroltad az életedet. Pont ugyan úgy fogod akadályozni magad, mintha nem is ismernéd ezeket a folyamatokat. Azzal az eltéréssel, hogy a tudatos tudattalan manipuláció által a vágykép elérése, valóságosnak tűnhet. Azonban mikor a lélek mégsem éri el a vágyképét a valóságban, érzelmileg sokkal jobban kibillen az egyensúlyából és nagyobb csalódást fog megélni, mintha nem is tudott volna a tudattalan érzelmi folyamatairól és kapcsolódásainak lehetőségeiről.

Ezért kiemelkedően fontos, hogy a tranzit előrejelzést TILOS használni tudatosan a tudattalan manipulációjára, befolyásolására, mert ha a lélek a tudattalanját manipulálja, azzal determinálja magát és beszűkíti a lélek fejlődési irányát és lehetőségeit.

A tranzit előrejelzés abban segít, hogy a személy rálásson arra hol kell még fejlődnie, hol nem ér össze a vágyképe és a valósága. Hol erőlteti magára és másokra a vágyképének megvalósulását. És ezáltal hol tudja elkerülni azokat a felesleges érzelmi játszmákat, érzelmi kapcsolódásokat, amelyek abban hátráltatják hogy érzelmeit kiegyensúlyozottan tudja megélni. A lelke a dinamikai egységben a saját ritmusa szerint tudjon fejlődni a többi emberi kapcsolódás és környezeti hatás által. Nem utolsó sorban pedig a dinamikai kapcsolódásai által egy érzelmileg stabil állapotban tudja a megtapasztalásait megélni.

Egy részletes több oldalas elemzést adok számodra, amelynek segítségével láthatod a környezeti hatások rád gyakorolt hatásait. Ezáltal a környezeti hatást el tudod különíteni a belső érzelmi folyamataidtól. Azaz a belső tudattalan érzelmi folyamataidat tisztábban fogod látni. Megértheted, hogy egy környezeti hatásra, amely egy személy is lehet, miért úgy reagáltál, ahogy reagáltál. És a későbbiek folyamán szabad akaratodból eldöntheted, hogy hogyan akarsz reagálni rá. Mert a szabad akaratod által eldöntheted, hogy tudattalanul vagy tudatos érzelmi minőségben kapcsolódj a környezeti hatásokhoz. Ez viszont csak akkor érhető el, ha ismered a belső érzelmi folyamataid működését, és ismered a külső környezeti hatásokat is. Ha csak az egyiket ismered, úgy vagy egy külső hatás fog kibillenteni érzelmileg, vagy pedig egy belső hatás fog kibillenteni a stabilnak mondható érzelmi állapotodból.

Ennek az elemzésnek a díja: 40.000 Ft hétre levetítve, vagy 100.000 Ft napra levetítve. Az írásos elemzést PDF formátumban e-mailen keresztül juttatom el a megrendelőhöz.

3. Karmikus sorselemzés: Az elemzés azt nézi elsődlegesen, hogy a dinamikai rendszerben, azaz az asztrológiai rendszer által feltárható rendszer egységében, te magad hol vagy. Mi a feladatod az egységben. Hol kell érvényesülnöd, és hol tudsz érvényesülni az életedben. Ezen elemzés által megértheted az érzelmi sérüléseidet és érzelmi kapcsolódásaid. A fizikális kapcsolódási pontjaidat és azok minőségét ismerheted meg. Megértheted a fizikai dinamikai kapcsolódásaidat és az érzelmi dinamikai kapcsolódásaidat. Elsődlegesen ez az elemzés azt mutatja meg, hogy az egységben hol a helyed, nem pedig azt, hogy hogyan tudsz működni az egységben. Ami azért szokott fontos lenni, hogy lássa a személy, hogy hova kéne eljutnia, milyen irányba kellene haladnia, hogy elérje a vágyát, az érzelmi beteljesülését.

Ennek az elemzésnek a díja: 20.000 Ft 90 perces konzultációval összekötve.

A következő online időpontfoglaló rendszeren keresztül tudod lefoglalni a konzultációdat hozzám: