A következő konzultációs lehetőségek közül választhatsz:

Asztrológiai elemzés

 

1. Személyiség elemzés: Lehetőséged van arra, hogy a személyiségedre jobban ráláthass ezzel az elemzéssel.

Ennek az elemzésnek a díja: 10.000 Ft  2 óra beszélgetéssel

2. Aktuális elakadási pont elemzés és személyiségi elemzés: Ezzel az elemzéssel 1-2 problémádra fókuszálva nézzük azt meg, hogyan tudod az életedet tudatosabb és boldogabb irányba terelni a jelenben. Az elemzés során meghatározom a karmádat, feloldjuk a régi sebeket, frusztrációkat, és irányt szabunk a további döntési helyzeteknek, és irányoknak.

Ennek az elemzésnek a díja: 15.000 Ft 2óra beszélgetéssel

3. Éves tranzit előrejelzés: Egy részletes több oldalas elemzést adok számodra, amellyel a mindennapokban láthatod a saját személyiségedre ható energiahatásokat. Ennek az előrejelzésnek az az előnye, hogy nem általánosságban nézi a hatásokat, hanem azt mutatja meg, mi fog rád várni, és milyen irányokba érdemes haladnod, hogy tudatossággal cél orintáltabban tudjál haladni az utadon.

Ennek az elemzésnek a díja: 15.000 Ft hétre levetítve, vagy 25.000 Ft napra levetítve PDF formátumban elküldve.

 

4. Karmikus és sorselemzés: Az elemzés jóval mélyebben történik, mint egy személyes elemzésnél, nem csupán, az okokat láthatod meg, hanem a miérteket is. Az elemzés folyamán az aszteroidák, kentaurok, karmikus fényszögek, deklináció is nagy szerepet kap, így nem igazán marad nyitott kérdés számodra.

Ennek az elemzésnek a díja: 35.000 Ft 2óra beszélgetéssel

 

Életvezetési tanácsadás

 

1. Aktuális elakadási pont feltárása és azok realizálása: Lehetőséged lesz arra, hogy ráláss önmagadra egy külső szemlélődő által. Megvizsgáld a rossz berögzüléseidet, és rátalálj a megoldásokra. Saját működési elvedet értheted meg, aminek segítségével tudatosabban élheted az életedet. Kevesebb akadállyal és kevesebb rosszul berögzült szülői mintával és szokással.

Ennek a beszélgetésnek a díja: – 10.000 Ft 2óra beszélgetéssel személyesen vagy 6000 Ft 2óra beszélgetés online

Elérhetőségem: modernno.vilaga@gmail.com