Az egyszerű válasz erre az, hogy azért, nem mert benne vagy azokban az ösztönös tudattalan játszmáidban, amiket nem tudatosan csinálsz. És ha nem tudatosan csinálod ezeket a dolgokat, akkor bizony a legtöbb esetben negatív érzelmi állapottal történő megtapasztalásokat fogsz szerezni.

Nagyon fontos azt elmondanom, hogy az érzelmeinket, a megtapasztalásainkat és viselkedési mintáinkat az elménk raktározza, és később vissza tud nyúlni hozzá.

Az ember az elméjével vissza tud emlékezni egy jó megtapasztalásra, és ugyan akkor vissza tud emlékezni egy rossz megtapasztalásra is.

Amennyiben a rosszra emlékezik, negatív érzelmi állapot alakul ki benne, aminek a hatására, negatív viselkedési mintával fog reagálni az őt körülvevő környezeti hatásra, ami legtöbb esetben egy másik ember által kiváltott hatás lesz. Ez pedig a legtöbb esetben konfliktushoz fog vezetni. Vagy külső konfliktushoz, vagy belső konfliktushoz, amely nem lesz látható a környezetben. Az a különböző emberek különböző működési folyamatától fog függeni.

Tehát az életed folyamán vágysz a boldogságra, de annyi negatív viselkedési mintával rendelkezel, hogyha az orrod elé is helyezik a boldogságod forrását, akkor sem tudod megragadni az alkalmat, mert egyszerűen nem úgy fogsz reagálni rá, hogy boldog lehess.

Önszabotálni fogod magad. És a folyamat nem tud létre jönni.

Ahhoz, hogy valaki felismerje a saját tudattalan, ösztönös viselkedési mintáit, érzelmi folyamatait, ahhoz önismeretre van szüksége. De nem akármilyenre.

És itt hibáznak hatalmasat az asztrológusok is. Azt mondják, hogy neked van egy Bika Napod, van egy Kos Merkúrod stb. Beskatulyáznak bizonyos kapcsolódási lehetőségekbe. Holott a kapcsolódási lehetőségeket nem szabadna determinálni, ahogyan magát a személyt sem, hiszen attól mert valaki konfliktus által kapcsolódik a másikhoz, az nem mindig jelenti azt, hogy a dinamikai működés helytelen. Sőt, maga a konfliktus hozza el mindig a fejlődést. Konfliktus nélkül csak stagnálás van, ami egyáltalán nem kedvez a fejlődésnek.

Ezért ha valaki szeretne boldog lenni, akkor el kell fogadnia azt, hogy fejlődnie kell. Maga a fejlődés pedig nem jelenti azt, hogy szenvedni is kellene hozzá.

A fejlődés maga azt jelenti, hogy a nézőpont tágul, a felelősség nő, a frusztrációs hatások átformálódnak, a látásmód változik, és az érzelmi folyamatok tudatosodnak, sokszínűvé válnak, és a kapcsolódási lehetőségek, az interakciók, energia áramlások kölcsönösen jönnek létre.

Ahhoz, hogy boldog lehess azt kell megtanulnod, hogy az érzelmi folyamataidat, hogyan működtesd másokkal kölcsönösen. És nem kell idealizálni, meg harmonizálni mindent, és ami a legfontosabb, nem te fogod a visszaigazolást megadni.

Ha te magad adnád vissza a visszaigazolást magadról, akkor az kb azt jelentené, hogy önbeigazolod magad. Ennek nincs bizonyító ereje. Matematikailag ezeket az önbeigazoló képleteket, működési folyamatokat nem véletlen utasítja el a szakma a világ.

Ezért, hogy az önbeigazolást elkerüljük asztrológiailag is van erre egy másik mód.

Mégpedig egy teljesen más megközelítésből kell visszaigazolnia magát a személyt. És ha két képlet, amely ugyan azt a dolgot vizsgálja, ugyan azt az eredményt adja ki, no abban az esetben mondható csak az el, hogy az egyenlőség helyes.

Miről is beszélek?

Vagy te, aki bizonyos érzelmekkel rendelkezel magadról. Ez az egyik képlet, amely kiad egy eredményt.

Van a másik ember, aki lát téged valahogy. Ez a másik képlet, amely kiad egy eredményt, hogy mit látnak rólad egy külső szemszögből.

És itt még nincs vége a sornak, ugyanis van egy harmadik képlet is, amely azt mutatja meg, hogy az aktuális hatásokra hogyan reagálsz. Valóban úgy reagálsz, ahogyan, amilyennek tartod magad? Valóban úgy viszonyulsz másokhoz? Valóban létre tudod, hozni azt a valakit, akinek te képzeled magad?

És ezek a képletek, ha ez a három képlet azt az eredményt fogja adni, amit te tartasz magadról, akkor mondhatjuk azt, hogy a saját magadról alkotott kép az valóságos, és az eredmény minden kétséget felülírva egyenlő, azaz bebizonyítható.

És ha ez a három képlet ugyan azt az eredményt adja, akkor jön el az az állapot, amikor maga a személy valóban nem önszabotálja magát, valóban boldog tud lenni.

Hiszen nem egy vágyképet hajszol. Nem állít magáról olyan dolgokat, amit más másképpen lát. Nem tesz olyan dolgokat, amivel önmagának ellent mond. Nem kerül bele olyan érzelmi játszmákba, amellyel érzelmileg instabil állapotba kerül.

Bármennyire is fura, de amíg az érzelmek egy személyben instabilan működnek, addig a személy nyugtalan lesz.

És nagyon nem mindegy, hogy maga az érzelmi stabilitás, hogyan alakult ki.

Az kölcsönösen alakult ki, ezáltal sehol sem keletkezett hiány, vagy pedig úgy hogy valahol hiány alakult ki.

Tehát összességében, csak akkor lehetsz boldog ha megérted, ha felismered, és létrehozod azt a vágyat, amit valóságosan mások kihasználása nélkül, mások energiaforrásának kihasználása nélkül létre tudsz hozni.

Másképpen nem fog menni.

És ehhez fog kelleni az önismeret. Illetve ebben fog segíteni neked az asztrológia, mert képes ezt a három képletet felállítani, függetlenül egymástól.

Az oldalon több információt találni fogsz arról, hogyan, milyen irányba haladj. A zárt fórumon pedig a képleted segítségével elkezdheted az önismereti munkádat is.

Csatlakozz, a zárt csoporthoz, hogy mihamarabb meg tudd valósítani a vágyaidat. Ne szenvedés által, hanem úgy hogy közben fejlődsz, és pozitív megtapasztalásokat szerzel, amihez később vissza nyúlhatsz és erősítheted a lelkedet, önmagadat.

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!